Co na strie? :-(

Anonym (neověřeno)
19.02.2008

Holky, moc vás prosim - napište mi, co používáte za krémy/oleje na strie? Už je mam na břiše a to jsem teprve ve 34tt :r:. Mám používat jenom jednu značku nebo jich střídat víc? Děkuji všem za odpověď... :k:

Já používám BONAL, seženeš ho v lékarně. Je příjemný, voní tady dobře a hlavně ho používám 2x deněě a zmizeli mi po něm menší strie a ty co jsem měla do krve mam krásný a pomalu se i začínají vytrácet i ty, jsem s nim fakt spokojená. Jediný co na něm je horší je ta cena, ale tu nějak neřešim, protože fakt pomáhá.

Já používám od avonu a jsem s ním taky moc spokojená :one: Krásně voní a příjemně se roztírá, je zároveň i na celulitidu :one:

no i když jsem teprve konec 12. tádne, mám hodně citlivou pokožku a praská skoro okamžitě. Používám balzám pro mima a maminky od L´Occitane. Je čistě přírodní, bez konzervantů, barviv a parfemací a obsahuje Bambucké a kokosové máslo. Super se roztírá a krásně pak pruží kůže. Jsem moc spokojená

no já jsem teprve ve 22t a tak obden se mažu olejíčkem z Rossmanu. Krásně voní, ale jestli je dobrej, to zatím nemůžu říct....Ale kamarádky říkají, že nejlepší je sádlo. Ale moc se mi nechce smrdět po sádle..ale lepší, jak strie ne? Tak to zkus a máš to zadara, pokud ho máte doma..

Ahojky, já mám obyčejnou vazelinu koupenou z Kauflandu, je pěkně mastná, dávám si ji jenom na noc, jsem v 39tt a strie žádné. Ale jestli je to tím, to ti nezaručím :-). Jinak přes den si pak dávám klasické mléko z Nivea nebo Avonu.

Ahojky. Já používám Euricin (olej na strie), taky krásně voní a zatím se strie neukázaly, ale nejsem tak daleko jako ty. A je čistě přírodní, bez chemikálií, což taky není k zahození, když je to tak blízko mimina. Používám od Euricinu i jiné přípravky, a musím říc, že jsme měla v obličeji od té doby co jsem těhotná nějakou záhadnou vyrážku, která hrozně svědila, měla jsem jí tři měsíce, teď používám asi 14 dní krém od Euricinu a je skoro po vyrážce. Hurá !!!!

Ahoj. Já mám olej od Weledy na strie. Jsem s ním moc spokojená. Je dražší, ale úplně přírodní a jsou v něm samý fajnový oleje. Krásně ti pokožku promastí. Ale je docela drahej. Strie zatím nemám, ale je to i tím, že mám hodně malý bříško. A taky hlavně záleží na genetice a pružnosti pokožky. Některý holky se prostě tomu nevyhnou :\/:

žemličko ahojky. já používám welledu a jsem s ní na 100% spokojená...doporučovali mi ji všichni..je to olejíček co navíc nádherně provoní celý tělíčko..není nejlevnější ale mám ji už 3 měsíce a povím ti že mi ubyla sotva čtvrtka a to se mažu pořád....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka