Ucinila jsem obev

19.02.2008

Vsimli jste si nekdy nekdo ze kazda domacnost jinak voni a v tom horsim pripade smrdi?Ja jsem to u nas doma porad nejak postradala.Kdyz jsem prisla domu necitila jsem nikdy nic.Tak maximalne kdyz byla moc pootevreny mycka tak puch z nadobi.Ale ted se to zmenilo.Co mame miminko ,pokazde kdyz priju z venku,citim takovou vuni.Je to prijemny,domaci,duverny.Nevim jak to mam popsat.

Jo to máš pravdu, že u každýho to jinak voní nebo někdy i smrdí :s: Tak třeba u našich sousedů je tak strašná puchna :s: :00: :00: Mají asi 10 koček a smrdí to tam takovým tím nevypraným a zatuchlým smrádkem. No děs :w: Jsou už starší, tak to asi tak neřeší :? Jinak se taky moc těším na vůni miminka, pokud zrovna nebude po... :ww:

Tak to je krásný. Tak to má být. :)
Já mám doma v zásuvce voňku, takže když se přijde z venku, tak to tam příjemně voní. Ale v kuchyni pořád bojuju. Vždycky tam cítím nějaký jídlo a nevím, jak se toho zbavit a to přitom pouštím digestoř, když vařím....ale asi to jde z trouby, protože často něco peču. Asi budu muset větrat..

Já byla u sousedky jen u dveří na skok pro klíče,měla doma týdenní miminko.Cítila jsem tu miminkovskou vůni hned.Už se také těším.

A teď už to bude u Tebe doma pořád vonět. A pořád tam někdo bude, nebo aspoň někde na blízku. Už Ti bude smutno, když budeš jen chviličku sama. Jste rodina!!! je to hrozně vzácný, silný a krásný :-) Už bude jen voňavo, milo a útulno ;)

jo . .taky jsem si toho všimla.. :) a taky jsem nikdy nic doma necítila..a to bylo asi zvykem.. ale ted je mimísek něco novýho tak možná proto je to tu cítit jinak :) nedávno jsem nad tím taky přemýšlela :)

To máš pravdu, já taky nikdy nic necítím, když příjdu k nám domů. Všude jinde to voní specifickou vůní toho domova. U nás nejdřív po rekonstrukci to bylo cítit novotou, až mi ta novota lezla žaludkem, protože některé pachy mi dělají pořád problémy. Tak to se těším, až bude doma miminko, že nám to tam bude taky vonět.

Znám to od ségry. Vůně miminka je to nejkrásnější! Z každého domu to pak udělá domov jako mávnutím protku, viď? Do tý myčky si kdyžtak pořiď takovou závěsnou vůni. Prodává to myslím Airwick. U nás to zabírá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky