Naděje...

19.02.2008

Ahojky všem...tak jsem tu delší dobu nic nepísla,musím to napravit.. :s:
Jakpak se máte? U mě o něco lépe,z těžké operace se dávám do pořádku,cítím se o dost líp.
17.3. jdu na vyšetření cytologie,kolposkopie a biochemie,už ted mi z toho stojí hrůzou vlasy :jawdrop: ale jsem bojovník,věřím,že ty výsledky nebudou hrozivé.Doktor mě potěšil,z původních 2 let zákazu otěhotnět mi řekl,že postačí čakat do ledna 2009 pokud do té doby budu mít cytologii s kolposkopii v mezích tak mě čeká ještě krevní laborka a pokud i toto bude dobrý,budeme se moci pokusit ještě jednou o miminečko... :cc):
Děloha se mi hojí taky nádherně tak snad mi ten čípek vydrží po dobu než bych porodila a pak už bych se operace vyjmout dělohu nebránila..Holky ani nevíte co já všechno dělám pro to,abych to miminko ještě mohla mít,kupuji si bylinky na posílení imunity,pořád do sebe cpu vitaminy,pojedu i na imunologii,musím jí posilovat protože jedině tak mi ten virus hpv nebude rychle ničit čípek..jsem zvědavá jak mi v březnu dopadne vyšetření,bojím se ale musím věřit,že tu šanci ještě dostanu... a pokud ne,řeknu si,že život tím nekončí a s přítelem by jsme si miminko adoptovali,je jich dost co je matky dávají k adopci nebo se jich nějakým způsobem zbaví a ty mrňouskové si taky zaslouží hezký život plný lásky a péče,no ne??
Akorát je hrozný jak na takovou adopci strašně dlouho čekáte..kamarádka taky nemohla mít děti,celých 11 let čekali a nyní se dočkali,mají doma měsíční nádhernou Natálku.. :cc):

Ahoj Dančo, taky jsem loni podstoupila konizaci čípku - CIN II. Teď už je to rok. Budu chodit dva roky na pravidelné kontroly, doktor mi říkal, že nesmím otěhotně do tří měsíců po zákroku. Otěhotněla jsem cca po půl roce, ale samovolně jsem potratila. Doktor mi tvrdil, že tím čípkem to není, že ten se mi krásně zahojil, tak v to budu doufat...Teď začínám se snažílkováním znovu, ale mám šílený strach. Máš můj obdiv, dokážu si představit, čím si si musela projít. Pro mě to tenkrát byla rána jako z čistého nebe...kdybych tenkrát neonemocněla s močovým měchýřem, tak mi na to můj doktor nepřišel, přišli mi na to totiž až v nemocnici, i když to bylo vidět na první pohled. Když jsem k němu pak po operaci přišla říct mu, co mi zanedbal, tak mi řekl, že by to ve mě ještě několik jistě v pohodě vydrželo, že jsem hysterka. V nemocnici mi řekli, že za rok by to byla rakovina!! :n:

In reply to by AnetkaBeruska

CIN II je středně těžká dyspl. to jsi měla štěstí,že ti to za včasu zjistili,a víš jak to bylo u mě?
V roce 2006 v březnu mi zjistil,že mám CIN II řekl mi,že se to musí častěji hlídat,po 3 měsících jsem byla opět na cytologii,zas CIN II nechápu proč už když jsem měla II mě neposlal na konizaci,za další 3 měsíce v září mi dopadla už na CIN III upozornuji,že mi nezavolal,já jsem šla na kontolu až koncem října s tím ,že když nevolal bylo to dobrý,ale omyl..okamžitě mi řekl,že musím na konizaci.. no a výsledek z histologie,vyjmulo se to celé,ale ten kus špatného už byl na hraně zhoubného nádoru..takže mám velké předpoklady,že se to vrátí.. ovšem nikdo neví kdy a proto mě doktor chce poslat na operaci..

In reply to by Danča28

Tak to teda v žádném případě nechápu na co tě nechal čekat!! Co myslel tím že se to musí "hlídat", snad léčit ne? Mě tohle dokáže tak vytočit! Já vím že lékaři jsou jen lidé, ale oni nám přeci mají pomáhat! Asi jsem měla štěstí, ale kdyby jsem tenkrát neměla ten zánět močového měchýře a nedostala se na urogynekologii do nemocnice, možná bych na tom dnes byla stejně...protože já myslím, že z té II už to na III jde rychle...Je mi to líto, hlavně toho, že jsi přišla o mimi...tohle je nenávratná věc a člověk musí být hodně silný, aby se s tím vyrovnal, protože nikdy nezapomene... :r:

Ahojky Dančo,hlavně ještě nic nevzdávej....já jsem do jiného stavu nemohla přijít 3roka a půl,ikdyž jsem neměla takový problémky jako Ty,ale v dnešní době ikdyž Ti doktor řekně,že už miminko nebude,bych tomu taky moc nevěřila,všechno je to na psychice,znám milion případů co nemůhli a mají.A tady jeden z nejznámějších:světaznámému iluzionistovi davidu Coperfieldovi řekli ,že je neplodný a ,.že se s tím nedá nic dělat,že jsoujeho spermie 100% mrtvé....našel si českou přítelkyni,a hele má miminko,nevěřil tomu a tak si i nechal dělat DNA testy a opravdu je jeho.I v Usa se můžou splést.Držím palečky .Eleonorka

In reply to by Eleonorka

Děkuju eleonorko..u mě ale není problém otěhotnět,to bych mohla klidně zapadnout hned.. :s: problém je,že po operaci kdy jsem přišla ve 34tt o mimi mi zakázali delší dobu otěhotnět,do toho mám špatnou cytologii CIN III po konizaci doporučovali vyjmout dělohu.
Takže já se ted musím modlit,aby se mi ta cytolka nezhoršila jinak bych musela jít vyndat dělohu a tím pádem už nikdy nemít dětátko..

In reply to by Danča28

Ahááá,no tak to neboj to dopadne dobře!!!!!A kdyby jsi chtěla vyzkoušet třeba něco jiného....co určitě nemůže ublížit....zkus třeba nějaký báby kořenářky....že by Ti namíchaly nějaký speciální čajík,nebo lektvárek....hmm?Aspoň na tu imunitu....slyšela jsem,že taky umí zázraky....hlavně když člověk věří!!!!Drž se!Eleonorka

In reply to by Eleonorka

Přesně,člověk se nesmí vzdát a musí věřit ,že bude líp.. chci si koupit i OVOSAN je to potrav.výrobek ne lék,ale mohlo by to alespon zpomalit ten virus co mi demoluje čípek :00:
Je mi jedno kolik to stojí,hlavně když by to alespon trocha pomohlo...

In reply to by Danča28

Věřím ti..... já si stěžovala na můj spodek než jsem otěhotněla,ale ty máš mnohem větší problémi až se teď musím sama sobě smát jak jsem byla trapná a zoufalá...... Ale je vidět,že to nevzdáváš a to je moooooc dobře!!! Jen tak dál i sychika je potřeba,aby bylo silná.

In reply to by LenickaV

Děkuji Lení,víš pokud příjdeš měsíc před porodem o dítě,myslíš si,že je to konec,nechceš žít..
Postupem času se z toho vymotáš a pak další rána..máte cytolku špatnou bla bla bla..
Tohle mě tak nakoplo že jsem si řekla udělám cokoliv a budu bojovat dokud to půjde,aby jsme ještě to miminko mohli mít..doktor mi řekl,že mám navybranou,bud zvolím operaci,vyjmout dělohu a budu mít tak životní jistotu,nebo budu riskovat zdraví a pokusim se ještě o dítě.. ale jak riskovat zdraví,sám mi řekl,že ten čípek je zatím podchycený jen jsem časovaná bomba na rakovinu,tak do pr... řekla jsem mu jasně,že klidně budu chodit každý měsíc na odběry a pokud by se to zhoršilo tak nejsem debil,nenechám se prohnít rakovinou a na operaci bych šla,ale ted když je to podchycený tak se mi nelíbí,že bych měla jen pro prevenci jít vyndat dělohu a tím ztratit naději..

In reply to by Danča28

Musela to být děsná rána a já tě obdivuji!!! A máš pravdu,pokud je vše podchycené a zatím ok tak proč hned myslet na to nejhorší.A pokud by se něco zhoršovalo sama píšeš,že jsi rozumná a začla by jis to řešit operací.

In reply to by LenickaV

Upřímně,já sama sebe taky..nikdy bych nevěřila kolik síly ve mě je a že jsem se dokázala postavit zas na nohy,ale hodně mi v tom pomohl přítel,moje 9 letá princezna a rodina..
a s tou operací,mě to příjde tak,že ty doktoři jako kdyby to nechtěli nijak řešit a hned se toho zbavit.. já nevím ,chápu,že mi hrozí rakovina a proto mi doporučuje operaci,ale on by měl pochopit mě,po všem čím jsem si prošla se prostě nechci jen tak lehce vzdát naděje..
Připadám mu jako hazardér,ale proč? Já mu tak budu klidně klepat každou chvíli na vyšetření takže pod kontolou budu a pokud se sebemenší problém vyskytne pak k tomu budu přistupavat jinak..

Preju ti hodne stesti a vlastni miminko.Ale pokud by to neslo je fakt ze je spousta deti co potrebujou mamku a nemaji.Ted je to lepsi v tom ze jsou ty boxy.Je tak spousta deti a rodicu co se dockaji hned. :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka