Ahoj maminy...:-)

19.02.2008

Ahoj těhulky, maminky, snažilky...tak sem dneska nějak rozlámaná..vypadá to, že budu ležet celý den!! :-) Dneska sem naplánovala smažák k obědu, ale muž chce jíst až ve dvě..tak se vám na něj těším..obalím si i hermelín a do něj dám mandličky..to je dobrota...:-)
A co vy?? Jak se máte??

Ahojky Borůvko, teď tady zírám na ten tvůj pupík :jawdrop: . To snad vypadá na trojčátka, ne? :s: :k:

Ahojky Borůvko, já jsem teď douklízela a jsem taky celá rozlámaná, nějak ten poslední týden už nezvládám, jsem více unavená a pořád bych ležela a k tomu ještě mám nohy jak balony :-) Uf.. uf.. ať už je to za náma :-) Jinak s tím smažákem jsi mi udělala tááááákooovéééé velkéééé chutě. Mňam mňam...

In reply to by LucindaZ

Jé, tak my jsme si koupili povlečení nový k nový peřince a ono je..ježiš jak se to jmenuje..si asi nevzpomenu, každopádně se nežehlí a to je paráda...máme ho totiž 240x200 a to se fakt žehlí blbě, stačí mi prostěradla..:-( To tam tedy mám.. :r: já ještě snídám, dokoukám 5proti5 a uvidím... :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

KAteřinko, ale jíst snad budeš ne?? Já budu mít dietku od středy, ale mám chuť si zahřešit..i když včera jsem taky hřešila..pššš....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:-( to já znám, ale za chvilku už mi to skončí...včera sem měla chuť večír ještě na popkorn..sýrovej z mikrovlnky..miluju..:-D ale muž nechtěla já vím, že bych ho sežrala celej sama, tak sem si nakonec nedala a on mi říká..jen si dej,ještě si to užij...:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky