Bolesti a bolístky

19.02.2008

Předpokládám, že v tomto stádiu těhotenství je to normální, ale chci se ujistit, že nejsem sama a někoho taky tak trápí jeho vlastní tělo. Noci byly pro mě i bobíčka klidné a celkem pohodové. Jediné co mě trápilo byl hlad a čůrání. Třeba dneska v noci mě braly bolesti v zádech a podbříšku, které mě zvedly z postele. Furt chodím čůrat a zvedání je fakt peklo. Hrozně mě bolí kyčle a berou mě křeče do nohou. Vstávám i osmkrát za noc a v posteli ani ráno dlouho nevydržím. Začaly mi také opuchat hodně ruce a snubák mi tam uvízl a už nejde sundat. No holt to budu muset ještě pár týdnů vydržet, že?

Ahoj Meg. Tak ján si teda musím zaklepat, ale zatím mě nic netrápí. Jen mám pocit, že když si lehnu a chci si třeba číst, tak nemůžu pořádně dýchat. To je dost nepříjemný. Ale kyčle, záda ani břicho mě nebolí. No jen aby hned jak to dopíšu na potvoru nezačalo. To bych to pěkně zakřikla. Myslím, že to jale určitě přijde :? :O :jawdrop: :sick:

Ahojky, tak koukám že jsem normální :°: ....já si skoro pořád na něco stěžuju, přítel už ze mě nemůže. Já ze sebe taky, protože vůbec nespím chodím tak 5x za noc na záchod a ještě víckrát do kuchyně pít mlíko na pálení žáhy..jsem strašně nepříjemná,jsem jako vosí hnízdo, někdo něco řekne, nějak se na mě podívá a je zle.... Zbývá mi do porodu sice už "jen" 29 dní, ale mám pocit že už to nevydržím...už aby byla malá venku.... :cc):

In reply to by foxi

to jsem zapomněla napsat. Každá kravina mě nasere a pak se to změní v hysterický, neutěšitelný pláč. Hrůza!!!! Ale ségra mě uklidnila, že po porodu se uvolňují nějaké hormony, které způsobují, že je člověk méně vytočitelný. Tak uvidíme. Já bych je potřebovala jak sůl!

Všude stejné! Jsem si sama sobě protivná, jak pořád hekám, jak mě pořád vše bolí a taky jak až teď nezdřízeně tloustnu :r: Už ať to máme za sebou a vše se vráti k normálu s tím malým uzlíčkem v náručí :q: :h: :||):

In reply to by Kačula

ale jsem ráda, že to píšeš. Snažím se nehekat, ale někdy mě zapíchne tam jindy onam a manžel se vždy jen zeptá: Tak co, už rodíme? Já jsem naštěstí přestala tak nehorázně přibírat a dokonce jsem zhubla. Ne teda na váze, ale v obličeji a na nohou je poznat, že drobeček si začal brát energii i od jinud, než ze žaludku :D

In reply to by Kačula

hlad pořídila spoustu jablek, hroznového vína a pod. Dobře se to tráví a hroznový cukr umí tělo zpracovat a neukládá se!! Za 14 dní mám narozky a ségra přijede a přiveze mi krém na celulitidu!!! :D :D :D Mohla jsem si vybrat mezi knížkou o miminkách, meteostanicí a kosmetikou. Mám internet, tak meteostanici nepotřebuju. Akorát další krám do baráku. Knížku jsem dostala od Ježíška, tak ta kosmetika vyhrála. ;)

Ahoj Meg..já se v 36tt cítila úplně nejhůř..teď jsem 39tt a je to mnohem lepší, asi jsem si zvykla..:-D

In reply to by Borůvka

celkově cítila nejhůř kolem 20. týdnu. I teď je mi líp, než tehdá, ale to břicho už je tak strašně těžké! Chodím plavat, tam si vždycky v tý vodě od toho břicha odpočinu. Teda malej plave se mnou, tak od něho ne, ale je to krása. Ta LEHKOST!!! :D

In reply to by Meg

já bych taky šla plavat, ale my tu bazén pro těhulky nemáme a do normálního jsem nechtěla..:-( Ale musí to být paráda..hezky ulehčit tomu tělu..:-)
Pro mě byl vážně 36tt kritickej, skoro sem brečela jak sem byla rozlámaná, nemotorná a podobně..:-)

In reply to by Borůvka

to břicho oproti ostatním maminám tak veliké nemám, ale na tu moji drobnou postavičku to stačí. Tohle taky není bazén pro těhule, ale je to soukromý klub, chodí tam rodiče s dětma a většinou tam moc lidí nebývá, i když někdy se jen otočím na patě a jdu domů. Voda je tam krásně teploučká. Zaplavu si 20 minutek a pak si vlezu do bublin. Paráda!!! Je to jako ráj na zemi!!! Manžel tam chodí denně do posilovny, tak se pro mě několikrát týdně otočí. Má to po cestě z práce. Já si tam ráda zajdu i 3x, 4x týdně. Myslím, že kdybych tam nechodila, tak už se nehnu. Jen ty procházky zanedbávám. Ven se mi moc chodit nechce. Je tam zima a všude moc lidí, kteří do mě bezohledně narážejí.

mam stejne problemy jako ty, takze jsem rada ze v tom nejsem sama. a ja k tomu mam cele tehu prujem :-(
ale jsme holky sikovny, my to tu chvilku jeste vydrzime :-)

In reply to by Veerca111

průjem ti nezávidím. Já mám kupodivu zažívání podstatně lepší než před těhu. Bude to asi tou vyváženou stravou. Teda to je pakárna. Doufám, že nebudu přenášet... :n:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky