pohyby mimi

Anonym (neověřeno)
19.02.2008

Ahojky holky, jsem v 31.tt a chtěla jsem se zeptat jak je to s pohyby miminka. Některý den ho necítím skoro vůbec jen v noci a to ještě škytá, ale zase si říkám, že jestli má dostatek místa tak to není zase takový broblém. Jak jste na tom vy? Dík za radu

Já jsem ve 30 tt. a jsou vyjímečné chvíle, kdy se mimísek nehýbe, patrně jen v noci, to spím a možná o tom nevím. Jinak je šíleně čilej pořád a nedá mi chvilinku pokoj.... :D :00: :dance:

Ahoj Dagmarko, je to tím, že mimísek už má opravdu málo prostoru a proto se už tolika nehýbe! Problém by nastal, kdyby se nehýbal víc jak 12h, to pak jet honem k dr...jinak je to v pohodě..

Ahojky Dagmarko.Já jsem sice 35tt.ale pohyby mám skoro stejné jako v 31tt až na to teda,že jsou častějhší a silnější,ale před tím jsem je měla taky v pohodě a někdy se třeba mimísek pomalu dva dny neozval,ale to oni spočívají tak se nbeoj to víš to je vysiluje se tam tak pořád tetelit.

svým leňochem teď musela taky trošku zatřepat, abych zjistila jestli je ok. Ale odpověděl mi jen líným přeložením nožek. Některé dny řádí jak černá ruka a některé prospí. Noci prospí téměř všechny. Velice výjimečně se v noci vzbudí. Většinou, když jde táta do práce ve 4 ráno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka