Jaký vybrat dárek

19.02.2008

Ahoj holciny potrebuji od vas radu nevim totiz vubec co mam koupit babicce k svatku, dedovi k svatku a prababicce k svatku a narozeninam.Drogerku uz nechci to dostavaji pokazdy.Tak jestli mate nejaky super napady tak sup sem s nimi :-)

Ahoj. Jo dárky, to je věčnej problém. My to řešíme klasicky, svátek bomboška a babičce k tomu kytičku a k narozkám dárkovej koš s dobrotama. :) Asi ti to moc nepomůže, ale u nás to funguje. Tak hodně štěstí při přemýšlení. :ww:

In reply to by blondyna

Ale je plno dia výrobků,kup lepší rybičky,nějakou šunku v konzervě,čaj,kávu,nějaký kompot,šišku salámu,třeba i nějakou pěknou lahvičku s hořčicí,kečupem a v obchodě určo příjdeš na spoustu věcí co do toho dát.

Ahojky, takže můj dárek prababičce byla knížka + obrázek na zeď s teploměrem dohromady (zní to divně ale vypadalo to moc pěkně) Babičce jsem kupovala kytičku v květináči a dědu nemám. Nevím jestli ti to pomohlo.. ale asi spíš ne co? :-) snaha byla :-)

Tak jelikož moje babička většinou nic nechce a co dostane tak všechno zase rozdá, tak je to taky těžký. Tak ji většinou kupuju koresponďáky nebo obálky s dopisními známkami, protože hodně píše dopisy jiným babkám.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky