Už máte vše?

19.02.2008

Ahojte holčiny, chci se zeptat, dnes jsem přesně 30+0 a ještě nemam nic nakoupeno do porodnice, takže si to nemůžu ani naházet do tašky, kdyby něco. Nemáme ani jméno, na mimi nám tak půlka věcí chybí. Začínám mít obavy, že kdyby se něco stalo a já porodila dřív, tak nic nemam. Jste na tom někdo podobně?

No já teprve kolem toho 30tt začala nakupovat :-) A to jsem si taky slíbila, že tašku už budu mít sbalenou a ty nejnutnější věci na mimčo připravený, kdyby něco... Teď jsem 36tt a už jen tak kompletuju, co bych mohla ještě pořídit. Tašku už jsem si sbalila, ale zatím jen tak provizorně, nemám tam hygienu, košile, župan a přezůvky :00: A na mimčo mi dneska má přijít zavinovačka do autosedačky a to byla poslední nutná věc :///: I když možná ještě jedna osušku, deku do postýlky a prostěradlo dokoupím, ale to už tak nespěchá... Jo a vlasně ještě nějaký teplejší oblečení, ale to bude těžký :janic: Musím prvně přesvědčit přítele, že toho vážně nemáme jak na dvojčátka (jak si myslí tchýně) a že mě musí někam vyvízt, protože už nejsem pohyblivá jako dřív... :00:

Ahojky Terčule neboj určitě všechno stihneš pomalunku dokupuj a bude to.Já jsem 35tt.či 36 já to nepočítám přesně,ale tašku do porodnice už balím teda asi něco přes měsíc a myslíš,že mám?Nemám chi.Takže mě to konečně čeká dneska.Jinak pro mimiska mám všechno,ale na to ti stačí tak max týden abys dokouppila tak neboj to zvládneš

Ahojky ja jsem ve 31tt a tasku jeste nemam pripravenou a nejaky drobnustky mi taky jeste zbyvaji takze musim ten zbytek dokoupit bud tedka co mi prijdou penize z uctu a nebo pockat na vejplatu.

kdyby se mimi narodilo dřív, tak ti ho domů stejně hnedka nedají, takže byste vše zařídili potom a z mojí zkušenosti si hlavně zabal svůj ručník, nějaké prádlo, teplé ponožky, pyžamo a vložky (pokud ti je nedají v nemocnici) v Čechách většinou dávají erární věcičky pro miminka a předčasně narozené miminko by stejně plavalo v normálním novorozeneckém oblečení. :cc): Navíc by bylo v inkubátoru a tam potřebuje jen plínku. A do termínu máš ještě víc než dva měsíce, tak buď v klidu, udělej si seznam a když někam půjdeš kup jednu věc a je to. Neboj, já jsem 35. tt a taky tam ještě nemám všecko. Furt nemám ten zatracenej ručník :( :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky