pupíček 21tt

19.02.2008

a ještě přikládám fotečku pupíčku. Je trošku rozmazaná, ale co se dá dělat..

:one: Krasny pupicek a ta kuchyn je taky mooc pekna, presne takovy styl se mi strasne libi. Nechces tady dat pro inspiraci par fotek te linky? :§:

In reply to by Arabela

no taky se nám moc líbíla. Bydlíme na vesnici, tak jsem chtěla takovej trošku country styl a aby nevyšla rychle z módy. Ty ultramoderny se mi líbí, ale za rok se okoukají. Až ji doděláme, tak sem dám pár kousků. Zatím nám tam toho spoustu chybí. Nemáme mikrovlnku, myčku a ještě pár skříněk. Ale jsem moc spokojená. Tchýně říkala, že budu pořád jenom utírat, ale vůbec na tom není nic vidět. Paráda. Všude máme tlumiče, takže se to zavírá samo a potichoučku. Jsem moc spokojená a doporučuji..

In reply to by blondyna

ještě je malinkatý, protože máme něco málo přes 20cm. Ale stačilo by mi. Nedovedu si představit, že budu mít ještě větší..... Doufám, že nebudou v červnu vedra, to asi s bříškem nepřežiju.... :00:

In reply to by Ajosek1

no v cervnu jeste snad tak veliky vedra nebudou ale pak o prazdninach no to bys mela horsi :-D neboj to jeste urcite vyrostes o neco :one: no me uz by taky to moje stacilo a to nejsme ani hodne veliky spis naopak.

In reply to by blondyna

no podle posledních let bývají největší vedra květen červen...tak snad to letos vyjde opravdu až na prázdniny...to už budu bez bříška a to mi bude jedno...
No vy máte taky krásnej pupík..ale taky určitě do porodu ještě poroste co? ;)

In reply to by MARTAS

Ahojky, díky za kompliment.
Svatba byla pohodová. My jsme to s manželem zabalili brzo..už jsme se na sebe moc těšili. Byla to naše první společná noc v novém. Ale všechno proběhlo dobře. Děkuju za optání. Možná mám i pár foteček někde na blogu..

ahoj Ajosku,
prekrasny pupicek - uplne ukazkovy!!!! :one: :one: :one:
Jsi krasne stihlunka, takze Tvoje brisko o to lepe vynikne .... a nemuzu si pomoct, ale vypada, jako by jsi ho pekne hezky vytvarovala nekde v posilce (vim, ze v tehu asi ne, ale prijde mi takovy docela hezky promakanyyyyy .......)
Tvuj chlap by na Tebe mel byt pysnej - to Ti rikam!!! :dance:
SHARANE

In reply to by sharane

jéé, děkuji, to je krásný to slyšet. Ale začíná se tvarovat poslední týden, předtím to byla taková šiša. A nejlepší je když ležím, a malá je na jedné straně, to mám vždycky pěknou hrčku :)

In reply to by Ajosek1

Jojo, to my zname ..... ja mam zrovinka ted jednu takovou hrcku - vpravo pod zebrama :-)
To si prave nase Lucinka usmyslela, ze tam chvili maminku potrapi .... desne ji ted bavi protahovat nozky nahoru a kopat me - je to jeji velka zaliba!!! :dance:
SHARANE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky