Vypadávání vlasů

14.04.2010

Ahojky všichni, vím, že to sem nepatří, ale potřebovala bych poradit něco na vypadávání vlasů, nějaké vitamíny......... Jsem 4. měsíce po porodu a kojim a asi tak před 3 týdny se to objevilo. Už jsem z toho hotová. Jestli někdo o něčem víte, poraďte prosím, děkuji.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Emi, já si teď koupila v lékárně tabletky Panthenol a pak šampon Panthenol, obojí omezuje vypadávání a třepení vlasů, pak je to právě proti poruchám růstu vlasů, na nehty, kůži atd., tak doufám, že to pomůže. :€s€:

Ahojky, já řešila stejný problém a můj gynekolog mi doporučil vitamín E, využívala jsem 2 balení a v lekárně jsem si koupila ještě šampon Alpecin - stimuluje vlasové kořínky, po měsíci bylo vidět zlepšení ( vlasy vypadávaly o polovinu méně) a po 2 měsících skoro vůbec, ještě jsem pak využívala balení Biosilu, teď bych řekla, že je to o 80% lepší, ještě občas něco vypadne, ale to je jen neznatelné..... :a:

presne muj pripad mam 6 mesicu po porodu a zacalo to asi pred 2 mesici vlasy jsou uplne vsudeee :r:

Ahoj jsem na tom úplně stejně a beru asi týden teď Biosil plus v lékarně si to kup stojí to asi 60kč.Může se to brát i při kojení beru 1 tabletku ráno .

Díky za rady, určitě zkusím.
Taky jsem se dočetla o Calibrum Mami, že by to mělo taky pomoct.
Jo jo je to hrůza, vlasy kam se podívám :-(

In reply to by Emi

Ahoj,tak Calobrum mami užívám ...Ještě jsem tedy nerodila,tak nevím jak to s mými vlasy bude po porodu,ale ted si nemohu stěžovat... :qu:

In reply to by saimone

Já jsem v těhotenství brala GS Mamavit a taky to bylo v pohodě. Ale teď neberu žádný vitamíny.
No teď jsem četla, že je to po porodu normální a že jak se to objevilo, tak to taky zmizí.
No ale raději si ty vitamíny koupím....

ahoj,mě tak padaly vlasy až jsem měla kouty a musela jsem úplně nakrátko,hrůza ráno jsem se vzbudila a na polštáři jsem měla hromadu vlasů,jedla jsem spousty vitamínů,ale stejně nic nezabíralo, když bylo malý 9.měsíců,tak se to tak nějak uklidnilo začala jsem jíst cetebe se zinkem a vlasy jsem měla krásně hustý a dlouhý,teď už je mám zase krátký,protože čekám druhé děťátko a raději už se připravuju dopředu :-DDDD,tak ať ti to brzy přejde ahoj Lucka

B vitamin by měl být tady na to, i na nehty a pleť...akorát pozor zvyšuje chuť na jídlo, ale jestli nejsi jako já a umíš se ovládnout, tak Ti pomůže!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka