DOTAZ

19.02.2008

Zdravim Vas vsechny a preju krasny den..Holky..Ted jsem stala u plotny,a delala pudink.Ani jsem ho nedodelala,protoze mi zacalo byt nejak divne..Tak jsem si otevrela okno a by se mi lip dychalo,ale nic..Tak jsem si ted sla lehnout.No malem to se mnou svihlo..Jeste ted tam mam ten pudink rozdelany..Nevite cim to muze byt?

mě se to ze začátku stávalo docela často. Mám totiž nízký tlak. I teď občas když dopoledne připravuju oběd, tak si musím jít sednout nebo lehnout a dát nohy nahoru. A před Vánocema jsem šla u nás do krámu a tam jsem omdlela úplně. Probrala jsem se až venku kam mě odtáhli. Takže to bylo docela nepříjemný.

To nic nebude :-) Mě se u sporáku taky dělá špatně, musím si čupnout nebo sednout na zem, abych sebou nesekla... Prý to může být nízkým tlakem, nedostatkem cukru nebo taky nedostatkem železa, ale i když piju kafe, jím čokoládu a každý ráno beru železo, tak to neni lepší :n:

Me se takhle udelalo zle taky ke konci tehotenstvi u vareni.To nic nebude.Bez dodelat ten pudink ale u otevrenyho okna.Jinak to s tebou sekne :///:

ahojky,to je ucite tlakem,ze ti zakolisal a taky tahas vetsi vahu,tak se neboj,ale pokud to nebude lepsi a bude se to opakovat,tak si zavolej k dr.

Já bych řekla že to může být tlakem, ale i tou váhou. Mě to takhle klátí celkem často. Chce to si chvilku oddechnout, ale jestli ti to nepřejde, zavolej radši doktorovi.

A už jsi v pohodě? Já když omdlela, tak mi dali něco sladkýho. Asi to bude z tlaku, zkus kafe. A hlavně buď opatrná. Jsi doma sama?

To Ti klesnul tlak. Mě se tohle přesně stalo v neděli ráno, když jsem chystala snídani. Málem jsem s sebou švihla. Musela jsem si jít hned sednout. Tchýňka, co byla u toho, říkala, že jsem pěkně zbledla. Tak jsem se pak napila sladkého čaje a něco snědla a udělalo se mi hned líp.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky