Poradíte co obědu když nic nechce?

11.04.2010

Ahojky,neporadil by mi někdo co mám s tou naší potvůrkou dělat?Bude jí 14 měsíců a zeleninku papala krásně,snědla vlastně cokoli co jsem ji udělala k obědu.Ale poslední asi 2 týdny nejí skoro nic.A ani když ji udělám omáčku s těstovinama tak nechce.Jediný co ještě tak sní je bramborová kaše ale to nemůže jíst každej den že.Zkoušela jsem i skleničku a tu už vůbec nechce.Všechno mi plive.Co dělat?Vím že se nemá nutit proto si nevím rady čím nahradit oběd.Nebo jestli dávat alespon těch pár lžiček?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mám to samé.Jedli jsme ukázkově a nyní malý obědy nechce,ať udělám cokoli,nechce ani kaši,kuřecí,zeleninu,rajskou a milion dalších věcí,prostě nee!! A když odejdu a otevřu mu kupovanou skleničku,tak jí sní celou :? Taky mě to štve,protože mu kupované do dospělosti teda dávat nechci :///: Ale jinak jogurty,lipánky,rohlíky nebo loupáky,to jí a jedl by pořád a taky se mi nechce mu toto pořád dávat...Takže neporadila jsem,ale jsem naq tom stejně.Jo a nechce mi ani ovoce jenom banán,jinak nic :00:

In reply to by Hanka29

No mě nechce kupovaný už vůbec to jsem zkoušela a hned to vyfluska.Domácí snědla aspon pár lžiček ale kupovaný ani jednu.Dnes měla polívku klasickej vývar a snědla plnou misku tak aspon něco i když je to jen polivka.Ovoce jí snad všechno jen ji už nejedou ovocný jogurty,jen vanilkový nebo bílý sladký.Nojo jsou vybíravý :P

In reply to by lussi

Tak my dneska obědvali taky vývar polévku a snědl docela dost...ale to je fakt jediné,co ještě jakž takž sní.Takže stejné jako u vás :///: Snad se to proboha časem zlepší,já zase nechci kupovat skleničky ještě x let,to fakt ne,ale zase mu jí radši dám,když nechce nic jinýho a možná si to pamatuje a pak na ní čeká :?

nerostou vam zuby?
kdyz me tohle mala dela, tak ji necham vyhladovet a nebo si nandam jidlo ja a to hned doleze :-)

Ahoj, tak to sme na tom uplne stejne ....nasi male bude za tyden 14 mesicu taky, a vubec mi nic nechce jist, delam ji i to co ma nejradeji ale nechce nic... :n: Tak ji vzdycky tak trochu nasilim strim tu prvni lzicku s jidlem do pusinky, ona to ochutna, a potom si treba veme jeste par lzic, pokud nechce dal papat, neresim to... ona by si rekla az bude mit hlad :hu: .... pokud nechce jist ani po te prvni lzicce tak ji bud dam aspon jogurtik nebo zuzlat rohlik, a nebo ji udelam tu bramb.kasi bud samotnou nebo s pangasem a to vzdycky spapa kolem 15 lzic :a\|: ...takze aspon neco ... dnes delam gulas s knedlickem tak taky dostane, tak doufam ze to vse s papa a nebude delat zase ceresy...hold ty nase deti maji nejaky divny obdobi ted... :spid: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka