Říhnutí

14.04.2010

Holky, necháváte svoje miminka vždycky odříhnout? Já ne... je to špatně? Občas trochu ublinkne, ale ne zase tak často... Dávám ho do postýlky na stranu...Co myslíte?

Tak nám to krkání, holky, fakt nejde. Od včera se povedlo asi tak dvakrát... Dávám si ho buď na rameno nebo do té vzpřímené polohy, jak jste psaly, ale ne a ne. Jak dlouho mimčo tak držíte a čekáte na říhnutí?

Já dávám Sabíka teda odkrknout po každém jídle, ale je pravda že občas (hlavně v noci) mi u toho usne tak ho pokládám na bok taky to mi poradili v porodnici, že se nic neděje ale nesmí to být pořád...

já ho dávám vždycky, protože jinak je mu buď špatně nebo má brutální škytavku - a z toho důvodu ho i v noci nosím, aby si odříhl, i když vím, že se mi bobek probudí, ale prostě zase když si neodříhne (což se samo taky stává, právě hlavně v tu noc), tak pak se stejně za chvíli kroutí

Já teda našeho prdu říhnout dávám skoro pokaždé (někdy na rameno, někdy jen do vyvýšené polohy), jen v noci si ho zvednu jak psali holky, aby měl hlavičku výš a chvilku počkám. No, ale říhnutí se vždy nepovede, spíš skoro nikdy. Asi se to teprve musí naučit. Je mu jenom týden...tak ho dávám zatím určitě na bok, protože si občas ublinkne.

In reply to by marcy

Tak to máme podobně, dneska si jednou říhne, jednou ne. Nám je taky málo - teprve osm dní... Dávám ho na stranu vždycky, kdyby si ublinknul, jen ty strany střídám, aby neležel pořád na jednom boku.

In reply to by Majae

holky nam je 6tydnu a malou pokladam na spani vecer taky na bok, na levy, krasne mi tak usina, na zadech moc nechce, navic zjistila ze umi pretocit hlavicku a nekdy s ni zustane rovne tak se bojim aby se tema svyma slintama nezadusila...jo a taky na tom boku kraaaasne prdi :-)

Taky dávám, ale taky se pokaždé nepodaří..Někdy si třeba odříhne až ho pokládám :) ...ale v noci si ho taky nedávám na rameno, jen ho držím na rukách s hlavou výš než tělíčko, když ho nesu do postýlky, abych si ho nevzbudila, někdy si odříhne a někdy ne...uvidíš, ale určitě by jsi ho nějak nechat odříhnout měla. Neboj brzo to vychytáte :) !!

Dávám ... ale ne vždy se zadaří.Zkus mimí jen zvednout do polohy kdy je hlavičkou trochu víc víš ... nemusíš si ho hned dávát přes rameno - hlavně v noci to takhle dělám jelikož bych si jí tím vzbudila.

Ja teda davam protoze se mi pak hrozne kroutila v postylce (nez jsme to ze zacatku vychytali). On ten vzduch pak jde dal a miminko o to vic trapi prdiky..zkus si dat prcka "na rameno" ja ji teda nedavam uplne ale jen si ji polozim na hrud a do vzprimene polohy a to mas videt jak riha - jak nas tatka :-D Je to dobre to ty deti naucit aby si pak umeli sami ulevit. Kolikrat pri kojeni i pusti bradavku a brkne a zase pije dal :-D

In reply to by Lucik P.

Zkusím to tak. Je fakt, že se v postýlce někdy pěkně kroutí. Když já jsem vždycky ráda, když se u prsu uklidní tak, že skoro usíná a pak se mi ho povede uspat rychleji a netrápí se brečením, tak proto jsem ho nechtěla ještě "rušit". Jenže je fakt, že mu tím spíš pomůžu. Díky.

In reply to by Majae

Urcite mu tim pomuzes, a neboj tahle poloha byva fakt ucinna, jen je treba trochu nacvicit ten grif jak si tam to miminko "nahodit". Ja si ji vezmu za hlavinku a zadecek, jakoby se k ni naklonim a pak sebe i ji vracim do svisle polohy...pak pisni jak se podarilo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka