Dobré ráno

19.02.2008

Ahojky, tak jsme se probudili opět do pošmourného dne. Nějak mě poslední dobou to počasí dost ovlivňuje, takže když mám blbou náladu a jsem unavená, může za to škaredé počasí (aspoň to mám na koho svést) :s: Nechce se mi vůbec nic dělat, ale musím to v té práci nějak vydržet, na mateřskou chci jít až v půlce května, tak snad to uteče.

Ahojky :-) to ja zivam od rana a ted sedim v praci za stolem a misto abych makala tak tady brouzdam po strankach...to pocasi je fakt hrozné...ale miminku to asik nevadi, furt se mi smrdoli v brisku :-) a co ty uz citis pohyby?ja zustanu doma asik uz od brezna, nebo to dojizdeni me fakt unavuje...aspon si poradne uziju tehotenstvi :-)

In reply to by Bedrnicka

Pohyby už cítím, zatím je to takové mírné šimrání, ale asi to už bude ono, je to super pocit :dance: Od začátku března sem nastoupí moje zástupkyně, tak ji budu zaučovat dva měsíce. Nevím teda co ji za ty dva měsíce budu pořád ukazovat, ale nějak to musíme překlenout. Asi ani nebudu mít tolik času sem chodit. A co Ty? Budeš mít přístup na net až budeš doma?
Na kontrolu jdu teď v pátek, tak snad i bude něco víc vidět na ultrazvuku proti minulýmu. Mám si doktorovi připomenout, že chci fotku, tak snad se miminko nechá vyfotit :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka