včerejší poradna

14.04.2010

Ahojky všem,
tak včerejší poradna dopadla docela dobře,dostala jsem další magnézko a musím stále více ležet. Potíže, které mě občas trápí budou pokračovat a tak se jich budu snažit co nejvíce vyvarovat,mohlo by to vést k předčasnému porodu.Takže žádná zahrádka,delší chození a celodenní stání u sporáku,budou se muset víc zapojit dcery.Manžel toho má moc,ale nákupy a většinu pojížděk po doktorech se snaží semnou objet.
:w: Další poradna 18.5. :w:
Jinak se maličká :girl: zase schovávala a byla jako vždy schoulená do klubička s překříženýma nožičkama a ručičky přes obličejík :\/: .Je stále hodně aktivní. :s: Mám zas o 4kg navíc celkem už 10,5kg od začátku těhu a to už tolik nejím. :a\|: :€\€:
Tak se mějte krásně pohlaďte ty svá :°O°: :€O: :€s€: :s: papa :a: :a:

Ahoj Hani, tak hlavně, že je stále vše tak nějak v mezích. Ono ani to ležení nemusí pomáhat. To je jen taková věta, kterou řekne každý dr. Ale jestli je to k něčemu ti nikdo neřekne.
Holčička je stydlín, to je hezký. To Mareček tedy ne. Ten hned roztáhne a ukazuje se, jak jen může.
Opatruj se.

AHOJKY SUPER ŽE JE VŠE OK A Z KIL SI NIC NEDĚLEJ JÁ JDU V ÚTERÝ DO PORADNY A VÁHU ANI NECHCI VĚDĚT STÁLE NĚCO JÍM A HLAVNĚ SLADKÝ :€): :€):
PĚKNĚ ODPOČÍVEJ AT ZŮSTANETE JEŠTĚ DLOUHO 2V1 :one:
AKTIVNÍ STYDLIVKA JO :\x: :\x: TAK UVIDÍŠ ZDA JÍ TO ZŮSTANE
MĚJ KRÁSNÝ DEN PAPÁ A POHLAD :€O:

Jen pěkně odpočívej, jednou budeš na nucený odpočinek ráda vzpomínat :-)
Zapoj celou rodinu, nech se obskakovat a nosit na rukou (jestli tě ještě manžel unese, chicht :-)
Já kynu každým dnem. Včera ráno mi Petr řekl: "Když jsem tě poznal, tak jsi snědla hrášek. Dnes, když se ohýbáš v obchodě, musíš dávat pozor, abys neporazila regál" :-) A má pravdu, začínám být poněkud kredenciózní :-)
Další poradnu máš až za víc než měsíc? To se mi zdá docela dlouhý interval. Mně se i 3 týdny zdají moc, nejraději bych mojí šmudlinku viděla každý den. Ale neboj, však ono se to bude zkracovat.
Pohlaď bříšánko a měj se básně :-) Terezka mává tvojí holčičce :-)

In reply to by Simča V.

Moc ti děkuji,Tom mě tedy neunese :///: ,také jsem byla o dost hubenější,když jsme se poznali,tak to jsme teď na tom asi stejně :s: To je dlouho,já ale mezi tím mám ještě další pojížďky po vyšetřeních a kontrolách a kdyby něco,tak mám přijít hned.
Bříško :€O: jsem pohladila a ty zas pohlaš to své :€O: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky