Krásné ráno

19.02.2008

Krásné ranko holčiny.Jaká byla noc? U mě nic moc znáte to.Včera jsem to ještě nějak přehnala s gruntováním a v noci jsem se nemohla ani otočit jak mě boleli záda.Funěla jsem jako lokomotiva.Ted už je mi zase líp.A co jinak nového u Vás? :a: :a: :a:

Ahoj! Já jsem pěkně nazlobená od samého rána, vlastně od včera.. tak si tu teď s vámi dám kafčo a pak půjdu něco dělat. Vyndala jsem ze skříně tu hromadu věcí na zašití, tepláky na zkrácení.... a pěknej kus mám hotovej. Ještě zkrátím Lucce rifle, zašiju Nikče legíny a mám hotovo :-) A pak budu žehlit jak šílenec :-)

In reply to by Boža

Ahojky Božka.No tak už se uklidni znáš ty naše děti.Tak to už jsi udělala dneska pořádný kus práce.Já jsem včera taky žehlila ale hned jsem zase vyprala novou várku znáš to.Je to takový neustálý boj jako s větrnýma mlýnama.Ted si dej s námi kávičku a přijdeš na jiný myšlenky ju a pohad za mě mimíska. :one: :one: :cc): :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To mě povídej nejraději bych se vůbec nehejbala.Ono stačí když se v noci otáčím a připadám si jak metrák brambor který supí jako lokomotiva.Hlavně se opatruj a moc to s tou prací nepřeháněj ju. :a: :a:

No mě se spalo tak krásně, že bych v tom klidně pokračovala. Nějak ta noc vždycky strašně rychle uteče. Proč vždycky to co je milé a krásné rychle utíká, to je nespravedlivé :n: No ale naštěstí dneska večer můžu jít spát znova. Já měla být asi šípková Růženka :s:

In reply to by Helena

Je pravda že ze mě by mohla být taky Šípková Růženka.Tohle těhotenství bych nejraději prospala.To jsem předtím když jsem čekala ty svoje první 3holčiny vůbec spát nemusela.Ale jak říkáš jediná jistota je že večer můžeme jít znovu.Pohlad za mě mimíska a koukej se šetřit. :one: :one: :a: :a:

In reply to by Gábinečka

To já se šetřím, ale občas v práci po mě taky něco chtěj, takže musím pracovat. Dneska mě čeká trénink country tanců, tak se aspoň trochu protáhnu, protože jinak moc necvičím a to není taky moc dobře.
Takže ty už čekáš 4 dítko? No to je krásný, tak ať je všechno v pořádku a doufám, že to bude kluk :cc):

Ahojky me ceka uklizeni dneska a taky se mi do toho vubec nechce :-( tak doufam ze to neprezenu abych pak nedopadla jako ty.U me nic noveho neni akorat by se uz mohlo zlepsit pocasi je tady desne sero a to akorat tak na zalehnuti do postylky :one:

In reply to by blondyna

:a: :a: Ahojky Blondýnko to mi povídej tady je taky hnusně.Potřebuji dneska prát a ráda bych to taky vyžehlila a né abych měla prádlo týden venku kvůli tomu že je hnusně.Taky bych nejraději zalezla do pelíšku.Před chvikou jsem vypustila ty mé holčiny do školy a školky a jak je trochu klid tak to musím využít a něco jít dělat.Odpoledne až se vrátí tak mě čeká druhá šichta.Tak to hlavně moc s tím úklidem nepřeháněj at nedopadneš jako já včera ju a pohlad mimíska. :one: :one: :cc):

In reply to by Gábinečka

no to ja dneska budu vysavat utirat prach,pict dortik a varit.Taky uz tady na me ceka tyden zehleni vecicek pro mimiska ale nejak se mi do toho nechce :00: Ja peru bud 1za 14dni 4varky a nebo pak kazdy tyden 2-3varky podle toho kolik pritel nosi monterek :s: Tak jsem mimiska pohladila a mas kliku ze spinka jinak by ti zpatky poslal takovej kopanec jako vcera Tese :s:

In reply to by blondyna

Tak to byl na mě tvůj mimísek hodnej.Já mám mimískovou v bříšku pěkně vyčůranou když jí hladí manžel tak ani nekopne hraje si na slušnáka a do mě kope jako hluchej do vrat.Manžel mi pak říká jak máme slušnou princeznu a já jsem dokopaná až hrůza.

In reply to by Gábinečka

Jo to je malokdy hodny :-D a vubec na ostatni.Ten nas teda kope uplne kazdyho a je mu to jedno :-D ale treba kdyz chci aby kopal tak on zacne ale chvilku mu to trva a vetsinou nikdo nema trpelivost a hnedka davaji ruku pryc z briska.

In reply to by Gábinečka

Gabi akorat jsem se chystala ze ti to napisu a ty jsi me predebehla :s: no tak zatim jsi jedina co ma termin 27 jako my :-D jj my uz jsme otoceny hlavickou dolu teda kdyz jsme byli na kontrole tak doufam ze se mrnousek jeste nestihne otocit ale to asi ne protoze ho citim docela dole

In reply to by blondyna

Já někak dneska nestíhám odpovídat.Taky jsem si všimla že zatím vím jen o tobě že máme stejný termín.Ta moje malá mrška se ještě nemá k tomu aby se otočila hlavičkou dolů.Koukám že má na všechno času dost asi ti bude malá flegmatička.No už jsem rodila 3 tak se obrátí později hlavně aby to stihla když má na všechno dostatek času. :s: :s: :s:

In reply to by Gábinečka

Teda a samy holky to musi bejt doma ale babinec co?? :00: no ja jsem z Liberce a jmena mame vybrany Sara a nebo Michal nevime totiz co to bude ale cim vic se na toho mrnouska tesim tim vic bych to uz chtela vedet :-D Jo posly fotecku pupicku at vidim jak jste veliky :one:

In reply to by ivka222

Tu naši šikulku manžel poprvé ucítil s rukou na bříšku poprvé před 14dny a to jen díky tomu že se musela protáhnout jinak si snad myslel že kecám jak si hrála před ním na slušnáka.No je to prostě ženská a už ted ví jak to s chlapama skoulet.Sikovná holčička celá maminka. :one: :one: :one:

Ani my nemluv já uklízela do půl dvanáctý asi jsem se zbláznila :00: přítel je zase na montáži a já se nudím.Ale vyspala jsem se dobře. :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka