Pepíček

18.02.2008

Tak nám daly Pepíčka v sobotu domů. Bylo to pro mě stresující,protože vubec nereagoval.posadil se doma v koutě a koukal do blba.když chodil,tak nedržel rovnováhu a kácel se. daly sme ho spát v půl osmé veče a spal jedenáct hodin v kuse. v neděly byl ještě unavený,ale už si začal hrát.ted musí mít pravidelný režim a být v klidu. takže spí odpoledne tři hodinky a v noci jedenáct hodin.neví se přesně co mu bylo ale bere léky proti těm záchvatům a za měsíc ho čeká magnetická rezonance pod celkovou narkozou.minimálně tři měsíce má být co nejvíc v klidu,takže ven může jen na kočáru.léky bude brát až dva roky.Dneska se nám ráno probudil náš starý pepíček. je to čertík jako dřív a vypadá v pořádku,akorát je dřív unavenej. kdybyste viděly jak dnes vyváděl,až sem měla strach jestli mu to neublíží,když má být v klidu,ale udržet ho nejde.zase skákal a lítal a rozhazoval hračky.no prostě jako dřív. Jsem moc štastná,že to takhle dopadlo a moc doufám,že mu nic nenajdou na tom vyšetření za měsíc.

Ahojky Janičko, já věřím, že všechno dobře dopadne a je vidět, že malej má hodně sila zvládne to :w: :k: :h: Posílám hodně sil a malému moooooc zdravíčka :h:

Ahojky,tak to je bezva zpráva!! Vidíš, dobře to dopadlo...a bude se to ted jen lepšit...!!!Je to pašák! :one: :one: :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka