Koupání Míši♥

18.02.2008

Tak takhle my se koupeme :dance:

Ahojky Petruško!!! Je krásně vlasatej klučík ..... :) .Já se sem ted dostanu, jen málo kdy, a když ano, tak jen na chvilku... :r: .Tak Vám oboum přeju at jste zdraví a štastný den ode dne!!! Já jdu ve čtvrtek na 3D ultrazvuk, tak už se moc těším.Měj se s mrnouskem hezky a já zas někdy napíšu!!!! :a:

to je rozkošnej klučík :) ta podložka mě taky zaujala, prozradíš, kde jsi jí koupila? :)

Ahoj Peťko. Tak co, jak se máš? Jaký je to po porodu? Malej je kouzelnej. Jak si na tý první fotce v tý vodě hoví :s: :one: :one:

In reply to by Zuzu

Ahojky Zuzko....jo jo, je to lenoch...teda přes den, ale v noci se má čile k světu :00: Jinak jsem docela unavená, ale šití se mi dobře hojí :w: Jen jsem se na to dívala a musím říct, že mi z ní doktor udělal pěknýho netopýra :s: :s: :s: Mi příjde, že to mám divně sešité či co :00:

In reply to by Marcelka83

Ahojky Marcelko....jsem dost unavená, protože malej v noci nespinká :00: a tak se to snažím dohnat přes den :00: A taky máme trošku problém s kojením....špatně se budí a navíc mi začíná praskat bradavka v levém prsu, tak nevím co s tím :n: :n: :n:

In reply to by PETRUSE333

neboj nejsi v tom sama, já čekám druhé a ani teď nevím jak má správná technika vypadat... :n:
jen chci vydržet dlouho , to první jsem nezvládla, tak se to chci naučit, i kdybych měla já nevím co :00: , snad se to nějak poddá a prso si zvykne, taky jsem používala tu mast na bradavky Bepanthen, ale asi mi moc nepomohla, nebo nevím no...

Jééé,to je super :one: a ta podložka do vaničky taky.Můžu se zeptat na kolik vyšla?
A jak máte krásně zhojený pupíček,fakt parádička :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky