Přítelovo poslíčci, hypotéka a moc živá Eliška

12.04.2010

Včera večer se přítel chytil za břicho: "Ježíš, to píchá, co to je??" Opřel se o čelo postele, chytil si podbřišek, zatnul zuby a dělal au au au.. asi tak půl minuty.. já dostala záchvat smíchu, plácla jsem ho po rameni a řekla, že na poslíčky je moc brzy! Že když břicho tvrdne, je to nepříjemný, ale ne na kroucení.. a když mě vidí kroutit a poposedávat, tak to je proto, že si Eliška používá moje vnitřnosti jako opěrátka.. Prý se nemám smát, že to fakt bolí! No, dneska už nic takovýho neměl, ale břicho ho prý pobolívává.. on už si ho nějakou dobu chytá jako já!!! Nejlepší je, že to vážně dělá podvědomě!! Vždyť na začátku těhu se mnou trpěl nevolností qa častého čůrání..

Hypo: Spolužadatel se šprajcuje. Že je prý ve smlouvě, že jak splátku nezaplatím, tak druhý den je byt banky (což nevím, kde vzal, smlouvu ode mě nedostal a já od banky taky ne, jestli si jí někde vyjel bokem, to nevím).. jak zaručím, že si za rok - dva budu moci byt převést.. našla jsem pojištění proti neschopnosti splácet a napsala výši obratu, která je nutná na pokrytí, aby bylo možno převod uskutečnit a že je možno tento obrat na účtu skutečně mít.. Tak zítra uvidíme. Jenom pro zajímavost: Pokud jste zaměstnanec, stačí Vám po 3 měsíce 25000,- měsíčně a máte nárok na stejnou výši hypotéky, jako OSVČ, který má obrat po odečtení sociálního a zdravotního 50000,- za půlrok. Hustý, ne?
A věděli jste, že můžete nechat na účtu částku, kterou nemusíte po 2 roky vyčerpat a až potom můžete začít splácet??? Že pojistit se dá proti neschopnosti splácet až na celý rok???

No a co já 2 v 1 ??? Já nic.. jen mám tak 12 hodin denně na něco hlad, když jdu, tak mě píchá (v břiše), když sedím, blbě se mi dýchá, když ležím, je to nepohodlný na zádech, na boku bolí klouby, na břiše :s: .. a vůbec! To kurňa vydržím, ne? Jsem ženská, ne žádný máslo!!!

Jinak Tom bojuje se zájmeny, takže děláme zejména zájmena, s dřevinami v prvouce a angličtinou gramatikou.. blééé..

Chlap má dvě zaměstnání.. noční jako hlídač a přes den technik.. takže bude konečně alespoň jeden příjem jistý!! Ty faktury proplacené 3 měsíce se spožděním už mi lezou na nervy!!! Teprv teď jsme doplatili nájem za únor! Už abych měla mateřskou, jestli jí budu mít (toť taky otázka.. to budu vědět ve čtvrtek, jestli mi napíše TP o ten týden později, aby mi to vyšlo na těch 180 dnů).

Jestli já budu mít někdy klid?? Budu já mít někdy klid?? Budu, v hrobě, nebo až budu zase pracovat.. do tý doby se s tím budeme asi prát pořád.. Od mateřské ale už zase bude veseleji, hlavně, pokud budeme BYDLET!!! To má být taky vyřízený do čtvrtka..

Takže ve čtvrtek snad napíšu samé dobré zprávy: Spolužadatel podepsal bez podmínek a paní dr. mi posunula termín na mateřskou.. Nic jiného nechci slyšet! Držte pěsti!!

Ahoj Jani, teda, nemáš to lehké a pořád se něco děje. Holt člověk asi nebude mít nikdy klid, u nás je taky pořád něco a já se válí v nemocnici, tak to Peťa musí řešit sám a ještě zajišťovat hlídání pro Kubu, jak říkáš, jedno se vyřeší a další dvě se vyřítí. Ale to se zvládne, uvidíš a mě připadá, že ty to bereš s nadhledem, i když to asi taková sranda není, že?
tak hlavně, ať Vám to všechno dobře dopadne, máte kde bydlet a mimi je v pořádku
papa

Ahoj Jani,
teda ten tvuj manzel me pobavil-bacha aby se mu po porodu nespustilo mleko,hi,hi...ne ale ted vazne,naopak je to hezky,kdyz to takhle s tebou proziva,je videt ze je citlivy a to mam u chlapu rada.Nezavidim ti tvou financni situaci,popravde si to ani neumim predstavit.Od 19 let ziju ruzne v zahranici,tak jsem neco podobneho nastesti nikdy nemusela resit.Musi to byt na nervy,hlavne kdyz jsi tehotna.Ani nevis,jak moc ti drzim palecky,aby se to nakonec nejak vyvrbilo ve vas prospech.Drz se holka,pa pa Shany

Holka ty to teda vůbec nemáš jednoduchý s tím přítelem jsem se fakt pobavila.Tak se hlavně opatrujte.

Ahojky, tak teď jsem se upřímně pobavila (přítelovo poslíčci), můj manžel sice poslíčky nemá :s: , ale včera jsem se taky musela smát. Píchlo mě v podbříšku a tak jsem se ohnula, chvilku nedýchala a když jsem se otočila jestli mě nachytal, tak se díval tak vyděšeně, že jsem se musela smát, na kurz jdeme až 11.5. a bojí se, že bych mu ještě před kurzem řekla, že rodím :||):
Držím palce ať to s hypotékou klapne tak jak má :a:

Ahojky Jani,
koukam nekteri chlapi to pekne prozivaji vid? :s: jak psala Terka bacha a ti neporodi :s:
S tou hypou ja doufam a pevne verim, ze se to vyresi proste musi takze drzime palce.
Jojo skola zajmena slovesa atd jsem rada, ze uz to mam za sebou a fakt nevim kdo doma pomuze malemu pac todle mi moc nerika stejne jako matematika :00: :s:
S tim hladem to mam take dneska od ctyr jsem vzhuru a premlouvala sem se ze nic jist nebudu mela sem pekny hlad ze prece tady v noci nebudu brakovat lednici nakonec sem ji sla brakovat az v sest :s:
A neboj uz se nam to krati takze ty tehu "lahudky" uz nejak preckame, take me uz maly tlaci ted je pekne zabodnuty pod zebrem ale co nadelam ze oba boky uz mam take extremne prelezele a o lezeni na zadech nemuze by rec kdykoliv se tam v noci otocim okamzite me budi silene tiha a blbe se mi dejcha
takze Jani myslim na vas drzim palce a ve ctvrtek cekam same dobre zpravy ju? :k:

In reply to by žabičkax

Já tu lednici ve čtyři ráno vybrakovala! Jinak zase prrobdělá noc. Mě rozhodí každá blbina. Věřte, nebo ne, já usla, až když přišel přítel z práce, lehl si ke mně, obejmul mě a já během pár minut usla.. cca v 7:00. V půl jedenáctý jsem byla vzhůru, došla do KB pro info, stejně jsem se nic nedozvěděla.. uklidila tu, konečně a teď čekám, až to uschne a budu pokračovat.. Chcu mejt okna.. něco musím dělat, jinak se zblázním. Jenže tam furt prší přerušovaně..
Tak stejně přeji hezký den..

TAk přeji,aby vše klaplo a bylo už aspoń trošku líp a bez starostí a dej pozor ať ti přítel neporodí... :s:
Opatruj se!!!Terka :c: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky