Rada

13.04.2010

Ahojky holky, nedávno jsem tu psala, že mi jeden z kluků nekaká. Nakonec se pořádně vykakal po 12 dnech. Ale teď mi zase oba kakají tmavě zelené hovínko. Už jsem z toho na palici. Měli jste to některá?
Předem děkuju Klára

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já měla stejný problém jako ty , zelená stolice jako špenát , dnes jsem se na to ptala doktora a říkal že je to normální že je to z oxidované , že barvu nemám řešit jen kdyby tam byla krev , teď už nám ta tmavě zelená ustupuje na světlou tak snad to bude brzo dobré , přeji Vám hodně zdravíčka .-)

Ahojky, myslím si, že jestli jsi začala s příkrmy, tak to může být taky tím! Nebo tím, co sníš ty!Hlad snad nemají, to by brečeli a záleží na počtu počůraných plen (6 a více). S tou operací je to hrozný viď!? Kamarádky syn jí má taky-kýlu a když se mu neztratí, tak pujde taky na operaci!

In reply to by opanka

Ahojky, právě, že jsem s příkrmy ještě nezačala. Čekáme na tu operaci a až po ní začneme. kluci totiž mají s kýlou problémy. Hodně plačou, - mají až záchvaty, protože je bolí a každou chvíli se hrozim, aby nedošlo k uskřinutí. Je to fakt hrozný, chvilku se smějou a pak slyším, ja jim ta to střevo začne jezdit a oni skřiví obličej a začnou bulet. Někdy mají bříško úplně ztažené a kýlu úplně vyboulenou a já se snažim ji zatlačit....už aby to bylo za námi. Nemůžu kluky ani nechat plakat, protože si ji vyřvou a pak jsou těžko k utišení...
U jednoho jsem měla i pupeční, ale ta se ztratila...ta tříselná těžko, spíš se to zhoršilo.

nevím,jestli kojíš nebo dáváš UM,ale je to celkem jedno asi,mě doktor říkal,když jsem kojila,že to je tím,co třeba s ním a on pak kaká zeleně,že to není až tak pravdivé,že je to hladová stolice,to by ani nepřibíral a když jsme byli na UM tak se to taky stávalo a to prej normální je,že se to mění....

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

Ahojky, plně oba kojim. Doufám, že je to normální. Příští týden jdu s oběma na operaci tříselných kýl a myslím, že to na ně bude dost - ještě řešit jiné zdravotní problémy.

In reply to by Klára26

určitě z jídla,Honzík to měl asi týden a pak jsem zjistila,ktery jídla mu to dělali....tak držím palečky,ať to máte brzo za sebou a všechny problémy pryč..taky má brácha dvojčátka dva kluky a dokážu si představit,jak ti je...jeden z nich byl na operaci srdíčka,takže jsme trpěli všeci....kluci jsou bojovníci,četla jsem,jak jsi rodila taky brzo...ti naši se narodili jeden váha 0,900g a druhý 1kg....a jsi dobrá,že kojíš...šikulka..

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

Díky, to kojení je fakt boj, hlavně poslední dobou...Jeden mi už 4 měsíce u prsu řve, trhá se, prostě nechce...musím se s ním prát. Někdy mi přijde, že nic nevypije. Nedavno mi to začal dělat i ten druhý a to už je fakt na palici. Kojim oba najednou a udržet se nedají, to bych potřebovala čtyři ruce. Proto se někdy bojim, jestli vůbec pijou...ale nahoru jdou - teď už tedy míň než dřív a hlavně mě budí po 2 hodinách v noci - to sajou 10 minut a spí. Jeden mi to v noci nedělá, ale ten druhý každé kojení....Doktor mi říkal, že moc hltá a pak už nechce...no nevim, já si myslim, že by to mohlo být tou kýlou...uvidíme. Mám toho prostě už dost, tedy kojení, musela jsem začít poslouchat mp3, abych neslyšela, jak řvou a byla v klidu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky