Ahoj holky,

13.04.2010

Tak jsem včera strávila příjemné odpoledne, teda spíše dopolo-odpoledne s Ivčou (ib11.9) a Peťou Čapkovou, musím vám holky říct, že je fajn mít v okolí někoho kdo je ve stejném "Stavu" jako vy. Byla sranda a holkám moooc děkuju:-)) Pozdravujte mimina a hezký i když upršený den :-) :dance:

Ahojky,já vám tak závidím,také bych někam vyrazila,škoda,že bydlíte tak daleko. My jsme tu z Tachovska asi jen dvě a ještě k tomu musíme ležet a já to mám ještě komplikované se spojením.Jsem moc ráda,že si můžeme popovídat aspoň takle,ale osobně je to určo zábavnější a lepší a co pak až se nám ty zlatíčka narodí,to si teprv bude o čem poklábosit. Všechny vás zdravím :s: :s: :s: :a: :a:

Holky a to jsem vám toho tolik nestihla říct,včera jsem trajdala s Verunkou no tam kecám převážně já :€Ss€: Verča už je před porodem tak se jí chudeře nechce ani mluvit. :|€|:

In reply to by babilka

Ahoj Peťko,neříkej dvakrát do Zlína jezdím dost a jsme dost prdlé na to abychom se otočily teda já určiťe ,ale aby tě pak nebolela hlava :///: Holky je mě tak fain jsem vůbec těhotná???????? :€m: Dnes opět trajdačka dojede švagrová ze Zlína :C]]: :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky