bodava bolest pod zebrem

12.04.2010

ahojky chtela jsem se zeptat jestli nektera z Vas mela nebo ma bolesti pod zebrem....dnes me hrozne bodlo pod zebrem a do ted mam pocit jak kdyz mi tam nekdo vrazil nuz...uz drive se mi neco podobneho stavalo,ale dnes je to hodne neprijemny...je mozny ze to muze delat mimisek??ja nevim jak to pospat je to takovy skrabavy pocit ale opravdu nic prijemnyho....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ja to tak taky mela zaclo to pichnutim, ale ke konci tehu uz sem se nemohla ani nadechnout a vzdy me to tam taaak pichlo ze my vyhrkly slzy.U prvni dcerky sem to nikdy nezacila,dokonce to bylo tak bolestive ze jsem jela do nemocnice.Tam mi delaly ultrazvuk na tom miste kde me to picha ale mala uz zasahovala vsude tak nic nezjistily,ale bolelo me i to jak mi jezdila tou sondou po tom zebru, silena bolest.Braly mi krev atd, nic nezjistily.Rekly ze mam brat paralen na bolest a vydrzet, nastesti to trvalo jen dva dny.Ale hnus nejvesti.

http://www.prckoviste.cz/smidule

In reply to by Naninka2002

no me je to silene neprijemny az teda bolavy i kdyz se na tom miste jen lehce prejedu prstem,nevim jestli tam treba malej nema zaseklou nozku nebo tak ale muzu rict ze doufam ze az se vzbudim tak uz nic neucitim...paralen? a ten se muze???

kačenka1711

jj me tam taky píchá, někdy si myslím, že mi chce prdku vmanévrovat po žebra..naštěstí to neni často, cítím to hlavně na boku

ahojky, tak na to si zvykni to dělá mimísek, já mám někdy pocit že bych si raději žebra vytrhla jaká je to bolest... :€z€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka