hlenovitý výtok?

08.11.2009

Ahoj holky, končím 15.tý týden, zítra vstupuju do 16.tého. Ale mám strach co se děje, dnes ze mě padají úplně rosolovité husté kousky, jakobyvýtoku...je to bílé, někdy nažloutlé,ale jak říkám, úplně hustý rosol... Máte někdo zkušenost?Co seto se mnou děje???

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj tehulky takze dneska jsem byla na kontrole u doktora a rikala jsem mu o tym vytoku a podival se a rikal ze mam zvysenou sekreci coz presne nevim co znamena ale ze je vse v poradku,jinak si mam dnes zavolat objednat do brna na ultrazvuk na ty vyvojove vady,a tesila jsem se ze uvidim miminko na ultrazvuku dnes a on se nedival jenom jsem byla na kozi takze musim vydrzet do priste tak se mejte holky a opatrujte se.

Ahoj, měla jsem někdy kolem 20tt to samý, včetně barvy. Moje dr. mi čas od času nechá dělat kultivaci, ale je to vždy negativní. Mělo by to být v pohodě, pokud to nesvědí nebo tak něco. Až půjdeš ke svému dr., tak mu to řekni, ale myslím, že můžeš být v klidu. Jo a kolem 25tt až doteď (30tt) se to změnilo a je to hodně řídký. Párkrát jsem se lekla, že je to plodová voda, ale neni.

In reply to by misicka

Moje dr. mi (prý pro uklidnění) řekla, že plodová voda by po troškách odtékala pořád. Sháněla jsem i detekční sadu na plodovu vodu v lékárně, ale neměli. Později jsem se dozvěděla, že už to bohužel nedistribujou do ČR, myslim, že se to vyrábí v Itálii. Můžu říct, že teď poslední 2-3 týdny je ten výtok čím dál víc a je to fakt otravný :(

ahojky tehulko jsem v patnactem tydne a ve ctvrtek mam jit k doktorovi a prave se chci na to zeptat protoze mam uplne to same uplne husty rosolovity vytok je bilo zluty,a taky me to neda radeji se zeptam,uz ho mam tak dva tydny.pa

Tak to by jsi měla raději nahlásit na gyndě a udělají ti výtěry.Já jsem v 15.týdnu a mám taky bílý výtok,ale to je prý v těhu normální,ale pokud už to máš nažloutlé,tak by bylo potřeba to řešit.Prý by pak mimčo mohlo chytit nějaký bacil.Přeji ti pohodové těhu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka