zešílím

18.02.2008

Pora´dte mi někdo, jak vysvětlit pubertální dceři, že se fakt nehodí chodit po venku v tomhle počasí s holými zády a holým břichem. Vím, že jí to sluší, vím, že se to nosí... ale trapně otravuju se spodní košilkou. Jednu už dokonce někde ztratila, aby ji nemusela nosit. A když už jí nějakou vnutím, tak si ji vyhrne tak, aby to břicho stejně koukalo. Už jsem přišla na to, proč pořád nosí ty o několik čísel menší - ty nelezou ven!!! Vždyť to odstůně.
A to druhý smrádě - to malý: když jsem v kuchyni u šicího stroje, tak mi likviduje počítač v obýváku a když jsem v obýváku, leze k šicímu stroji!!! Pomóóóóóóóóc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tyjovka, to je masakr!!!!!To chce fakt pevný nervy! Asi bych si zkusila vymyslet nejaký hruzostrašný příbeh o nastydnutých ledvinách }:) }:)

:-) no a za chvilku tam budeš mít dalšího broučka...:-D Mám obavu, že to nevysvětliš...ale zase na druhou stranu jsou přece moderní i tuniky a jednou bude chtít děti a tohle by ji to mohlo zkazit...ale vysvětluj to..myslíš, že tvůj názor jimoc zajímat nebude..bohužel..však jsme měli taky pubertu...

Ahoj Boži,tak tě musím uklidnit u nás je to to samé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Přerazila bych ji a tak jsem jí koupila,alespoň bundu coo si moc přála ,stála sice ranec,ale protože byla dost dlouhá a záda ji nelezou,tak jsem to obětovala. :s: :a:

Ahojky Božo ani netušíš jak ti rozumím.Já mám taky 3holčiny ve věku 11,8 a skoro 6 a tu pubertu tu máme také.Ale koukala jsem že mužskej je už na cestě u nás je na cestě další holčina.Tak se Vám to povedlo.My asi budeme dělat reklamu na vložky aby nám je dávali grátis rovnou celý kamion.Hlavně se nerozčiluj stejně to neuhlídáš a v tomto věku si stejně nedají říct.Ta moje nejstarší se rve do košilky té nejmenší jen aby ji bylo vidět bříško s pupíkem no hrůza. :a: :a: :one: :one:

In reply to by Gábinečka

jéééé ahooooj!!! no tak to máš taky pěknou smečku :-) S těma vložkama máš pravdu :s: Já už kupovala pro mně a Nikču a stálo to za to :-) Teď jen pro Nikču, ale od léta už to bude možná potřebovat i Lucka. Budem jezdit s kárkou :-) Nikča se rve taky do Lucčinejch košilek. O víkendu tady prskala, kýchala, smrkala, tak jsem ji cpala acylpirynem a čajíčkama. A ona dneska vyrazí takhle :n: :n:

Já si koupila dlouhou bundu až ke kolenům a záda venku nejsou...no a pod tím samo..dlouhý svetr nebo ty dlouhé trika, to je in....jak už tady holky psaly, tak ji řekni, že se to už nenosí, ať se podívá do módních časopisů...a taky ji řekni, jak bude trpět na ledviny a vaječníky a nebo nachlazený močák, jak to bolí atd...mamča mi to tak vysvětlila a já okamžitě zahodila starou krátkou bundu a teď si užívám v teplíčku

Ze své časté zkušenosti vím, jaké to je, když se nachladím, to pak bolí...Hlavně čurání a ledviny...A když projdu kolem nějaké odhalené, tak bych jí nejradši řekla, jak moc to pak bolí...Kdeže bych já nosila košilku - leda tak ve snu. A teď jak ji mám ráda. Puberťákovi to asi ale nevysvětlíš, taky jsem si nedala říct :(

Tak to já Ti určitě neporadím :) ale když si vzpomenu, jak jsem si košilku tajně sundávala, protože mamka a obě babičky mě pořád hlídaly, tak jsem teda nebyla jiná než Tvoje dcerka :) začala jsem ji nosit až když jsem měla první problémy se zádama a s vaječníkama. Lenka

tak jí vyřiď, že je sto let za opicema, když si myslí, že se nosí krátký trička. letos přece frčí dlouhý, nejlíp až k zadku....takže s holejma zádama a pupkem neni rozhodně IN :s: a dneska dělaj i takový pěkný - bezešvý, co se nevytahaj a jsou v různejch barvách, mám doma zelenou, červenou.......určitě dělaj i proužkovanou, to by byla hvězda :P
jo, je to na zabití....chudák moje babička, která se mi snažila vysvětlit, jak důležitý jsou košilky.

In reply to by Boža

Boži, když si vzpomenu na sebe - bylo mi uplně volný, že bych mohla mít problémy s močákem, ledvinama, vaječníkama, dělohou.....na ty košilky došlo až později. naštěstí jsem byla vyznavačem garážové módy a vrstvila na sebe neuvěřitelný množství triček, mikin a svetrů :-)

hele, kup jí nějakje holčičí časák, kde uvidí ty super dlouhý svetry a trika, kup jí tričko v textil halle (do stovky se vejdeš a jsou pěkný)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka