Vstup do 32tt+nemocnice

10.04.2010

Ahojky zlatíčka,hlasím se po delší době.Bohužel má absence na těchto stránkách nebyla dobrovolná.Ve středu jsem měla poradnu a z ní jsem se vezla opět do nemocnice kvůli podezření na preeklampsii.Ve čtvrtek jsme vstoupili do 32tt takže nám v nemocnici rovnou udělali velký UZ a vzaly krev na potřebná vyšetření.Naštěstí je Jurášek v naprostém pořádku.Nakonec se i preeklampsie nepotvrdila teda zatím tak si mě akorát musejí víc pohlídat.Jurášek se umoudřil a při těch našich dlouhých procházkách se otočil hlavičkou dolů a váží necelé 2kg.No jinak ty co mě tady sledují delší dobu tak ví o problémech s přítelovou rodinou.Ve čtvrtek jsem oněmněla údivem.Seděli jsme s přítelem na lavičce před oddělením bylo nádherně tak mě sestřičky dovolili jít aspoň ven na lavičku povídáme si a najednou slyšíme za sebou "Ahoj co tu děláte" tak se otočíme a tam stála přítelova sestra která se s námi nebavila ani nadala vědět když se jí před měsícem narodilo mimčo.Najednou dělala jakoby nic mimčo položila k nám na lavičku a snažila se konverzovat.No nemělo cenu něco řešit já potřebuju klid tak jsem to neřešila a vypadá že je to tak nějak za námi.No a druhé překvapení bylo že mi druhý den volala budoucí tchýně která mi celé těhu znepříjemňovala život a urážela mě přítele a i našeho Juráška a také dělala jakoby nic volala z jiného tel. proto jsem to zvedla no a neměla jsem sílu se do ní pustit tak jsem zvědavá jak tohle všechno bude dál pokračovat nedokážu ji odpustit ale hádat se s ní teď taky nebudu abych neublížila mimču.Mrzí mě že se ke mě začali všichni chovat slušně až po tom co se začlo těhu komplikovat.Jeee zase román no snad to někdo dočte do konce.Holky moc se opatrujte ať to dotáhneme do konce.

Ahoj Moni, teprv teď čtu tvoje nové článečky :00: Tééda, to jsem netušila, že máš takové problémy s přítelovou rodinou, to je teda mazec :\/: Ale hlavní je, že ti bude fungovat tvoje vlastní rodinka - ty, přítel a váš kulihrášek :one: Jsem moc ráda, že preeklampsie se nepotvrdila, ale teda užíváš si dost, viď? Posílám :k: pro radost :€s€:

Ahoj Moni,to me moc mrzi,ze mas takovehle problemy,no hlavne,ze se to nepotvrdilo.A jake hodnoty jsi mela zvysene,ze te takhle strasili?Aby to byla preeklampsie,musi byt zvedle alespon 2 hodnoty najednou-tlak,bilkovina nebo otoky.Snad uz bude vse v poradku,hlavne se opatruj a casto odpocivej s nohama nahore.
Jinak s tou rodinou,vim ,co prozivas.Se mnou se nebavi muj bracha.Kdyz pominu to,ze jsem ho vzala sem do Anglie,zaridila mu ubytovani ,papiry,praci a on mi ani 1x nenapsal aspon sms,ze blahopreje k tehu nebo,ze mi drzi palce.jeho ovsem neobmekcilo ani to,kdyz byly tenkrt ty problemy a je nevedela,jestli bude mimi vubec zdrave a nebudu muset jit na potrat.Proto ikdyz to neni fer,ze se k tobe takhle rodina zachovala,alespon maji trochu snahu to napravit,ikdyz jsou srabi a nedokazi se nejprve omluvit a radeji delaji,ze se nic nestalo.....
Ale tim se opravdu nenervuj,nejdulezitejsi jsi ted ty a miminko,pa pa hodne stesticka,Shany

In reply to by Shany 32

Děkuju Shany já měla tlak a otoky kvůli těm bílkovinám mě poslali do nemocnice a tam mi na to dělali Extona,ale to se nepotvrdilo tak snad to bude v pořádku.No já právě mám problém s tím že nedokážu taky zapomenout na to jak se k nám chovali když jsme nevěděli jestli o mimčo nepřijdem ale snažím se to teď nějak zvládnout už kvůli tomu prckovi chci aby se narodil do pohodové rodiny bez hádek.A jak se daří tobě jste v pořádku doufám.

In reply to by monca87

Ahoj Moni,presne vim co citis.Nikdy jsem memu brachovi nedelala nic spatneho,naopak jsem se mu snazila pomoct.Pak se trochu chytl s mym manzelem a od te doby me nezna.Je to pocit naproste nespravedlnosti.Take nevim,jestli to budu moci jen tak prejit,ze se vubec neozval.Na mimco jsem cekali 2,5 roku a vis cim jsme prochazeli v te 1.pulce tehu(vzorky placenty,plodovka,srdwcni arytmie) a z jeho strany proste vubec nic a to jsme si driv rozumeli bez problemu....Je mi to lito,ale co nadelas??Jinak ja tomu az skoro nemuzu uverit,ale citim se proste skvele.Jo obcas me boli brisko a zada kdyz dlouho chodim,ale kdyz to porovnam s 1.pulkou,tak se to neda srovnat.Jsem stastna.Tak se mej i ty co nejlepe,hlavne at uz nejsou zadne problemy,pa pa Shany

Tak to snad nebude tak hrozné..pohlídají si vás a bude fajn...
S tou rodinou je to teda podivné,jako najednou jsou fakt jak vyměnění...Ty jo...Teď se tím nezatěžuj a uvidíš co bude až se malej narodí.....Jinak je holka,fakt všude něco...musíme to nějak vydržet...TAk se moc opatruj a ´t už máš do konce těhu klídek a pohodičku...papa Terka :a: :h: :k:

tak to jsem ráda, že je vše ok :dance: S tou rodinou to je asi všude. Přítel má dva synovce a jeho matka mu řekla, že jí dva vnoučata stačí, tak je z toho taky dost špatný. Neustálé dělání naschválů, pomlouvání. Už jsem si to několikrát obrečela, že musím mít zrovná takovou tchýni. Sama nevím, jak se zachovám, kdyby se nám narodilo :°O°: , když nám tak ubližuje. Hlavně si užívej těhu :€O: :€s€:

In reply to by ramirez

Děkuju já ti to povím nebudeš s tím dělat nic já taky nejdřív byla razantně proti se s ní po tom všem bavit ale teď když přišla a dělala jakoby nic tak jsem nechtěla vyvolávat spory takže jsem taky neudělala nic i když jsem ji neodpustila.

Ahoj Mony, to je dobře, že je vše v pořádku a jsi doma. Ono v té nemocnici to člověku nepřidá, ale hlavně, že ses dozvěděla, že je vše jak má být a budeš klidnější...
S tou rodinou to mi vykládej, se mnou se švagr začal bavit, až se narodil Kuba, je fakt že jsem mu pomohla a kubu mu strčila do rukou, ať si ho pochová. To samé tchýně, pořád mě Peťovi rozmlouvali a jak se narodil Kuba tak jsem byla nejlepší máma a oni se mohli potrhat. To víš, že jim to taky nezapomenu, ale ke Kubovi se vždy chovali a chovají pěkně a i teď když jsem zas v nem. tak někdy hlídají, Kubovi něco koupí, tak proč dítě zatahovat do starých sporů a uvidíš sama jak se mimi narodí, tak co bude dál.
Každopádně držím palečky, ať Vám to dobře dopadne
papa

In reply to by andy.sv

Děkujeme,úplně mi mluvíš z duše.Víš kdyby nezačala sama od sebe tak já bych za ní jako první nešla ale takhle jsem to neřešila taky hlavně proto aby mimčo bylo v pohodě.Když bych se s ní pořád dohadovala tak bych ho tím poznamenala a na ní je vidět že se toho asi trochu lekla že by neměla tak volný přístup k vnoučeti...ale nutit ji nebudu počkám jak se zachová sama a k tomu co se stalo se taky vracet nebudu pokud na mě nezačne zase někdy útočit ale nezapomenu jí to. Ty se taky opatruj máš ten konec těhu taky pěkně dramatický.

Ahojky.Tak hlavně ať je všechno v pořádku a snaž se nenervovat ať tam malej ještě chvilku vydrží.Myslíme na vás :a:

ahojky, tak snad teda tu preklampsii mít nebudete, hlavně že jste v pořádku a opatrujte se.. Je to zajimavé jací ti lidi jsou když až se něco děje, je to trochu blbý, ale přece jen..

In reply to by Jana Kulhánková

Z nemocnice mě pustili s tím že se to nepotvrdilo takže můžu dělat vše jako před tím jen musím častěji na kontroly.Vitamíny kromě přírodních z ovoce nezobu už takhle je mimčo o týden větší nechci rodit obříka .Ale myslím si že to bude dobré teď přes víkend tlak super a otoky žádný.Objeví se vždy když se oteplí a to je normální si myslím.

jejej a já si říkala kde holka vězíš a s tebou je to takto? Moc mě to mrzí , věřím že už bude lépe. S rodinou to je vždycky tak vždy se ozvou až se dozví nějaké špatné zprávy nebo si to uvědomí v nepravou chvíli každopádně se drž nerozčiluj a nechej tomu volný průběh moc na tebe myslinkám...držím pěsti

ahojky Moni no teda to jsou zprávy...achjo moc mě to mrzí!Halvně že ste oba v pořádku a prcošek se umoudřil a otočil,ten můj též :°: tak budem s Alanem držet pěstičky ať je vše v pořádku.S tou rodinou,třeba si konečně uvědomily jak na tom jsi a nechtějí se hádat..mno uvidíš sama.Vím asi to neni zrovna teď vhodý okamžik řešit takový věci,ale když se sami od sebe začli zase hlásit tak nevím!uvidíš...Mno my na vás s Alánkem budeme myslet a moc se s Juráškem držte :h:

teda já už fakt nevím,koukám a zase někdo v nemocnici,no super že už jsi doma a můžeš odpočívat pěkně ve svém.
A jak míváš vysoký tlak že ti hrozí preeklampsie?Já totiž nemívám zrovna nízký tak mě to zajímá.
A to ti změřili tlak a kvůi vysokému ti dělali pak v nemocnci vyšetření nebo tvůj genekolog pozná i něco na sonu nebo vyšetřním?
No hlavně že se to nepotvrdilo a Jurášek i ty jste v pořádku.Ještě pár týdnů a budete ho mít u sebe.
A děláš dobře,že příbuzné neřešíš,potřeuješ klid a ne nějaké rozčilování a dohady.
Tak se opatrujte a mějte se hezky :)

In reply to by Alísek

Ahoj Ali.no já jsem do té středeční kontroly vždy měla tlak 110/60 a teď jsem měla 135/85 neskutečně nateklý nohy i ruce a za tři týdny jsem přibrala 3,5kg takže to chtěl radši prověřit.Z UZ se to nijak nepozná.V nemocnici jsem musela čůrat 24hod do džbánku a oni to pak vyšetřovali na přítomnost bílkoviny a kdybych jí tam měla větší množství tak by to byl průšvih.Děkujeme.Budem na sebe opatrný.Vy se taky opatrujte.snad už to nějak doklepem.

In reply to by monca87

to jsou věci teda,já doufám,že se mi ten můj tlak nebude zvyšovat já mám normálně těch 120-130/85-90,už mi teda bylo naměřeno i více,
No zatím je to v pořádku tak na to nebudu myslet,aby byl náš chlápek v pohodě a ne ze mě vystresovanej :)
Tak ještě jednou -mějte se hezky a ať už je vám do konce dobře :)

Ahojky Moni tedyyyyyy a ja si rikala kdepak jsi koukam ze to s nama se vsema jde z kopce, ale je uzasny, ze jsi doma takze se pekne opatrujte ju?
Je super ze utz dopadl dobre a krev take ja mam v po poradnu tak uvidime snad se take nepovezu smer spital
Tedy ale koukam to je snad pravidlem jak jsou lidi najednou mily kdyz je nejaky problem, ale zvladla jsi to skvele ted se hlavne opravdu nerozciluj potrebujete klidek a pekne odpocinek musite jeste pekne chvilku vydrzet a nabrat sily drzte se berusko :h:

In reply to by žabičkax

Děkuju zlatíčko,to víš že se budem opatrovat a vy se opatrujte ještě víc.My máme další kontrolu příští středu doufám že příště už budem hospitalizovaný jen na porodnici.24.4. jsem pozvaná kamarádce na svatbu tak se bojím aby mě dr tu středu před svatbou zase něco nenašel :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka