Takhle nějak vypadá asi otesánek :-)

18.02.2008

:///: :s: :///: :s:

Tak takhle jsem vypadala přesně já a ostatní si ze mě dělali srandu jestli nečekám dvojčata a to jsem přibrala za těhotenství 17 kg ale ono když mám 155 cm tak se to muselo někde ukázat,já myslím,že jsi v normálu jen máš velký břicho,sluší ti to :one: :a:

In reply to by LenickaV

Já jsem byla odjakživa oplácaná a jsem i teď,den před porodem jsem měla 102 kg,fuj :jawdrop: ,ono to po porodu půjde dolů,neboj.Bude to holčina viď?Jdu juknout na profil jestli to tam máš napsaný. :girl: :a:

In reply to by Hanik

Haníku taky nejsem žádný hubenourek,vždy jsem byla kus ženské :-))))).Nevím co to bude máme překvapeníčko,ale všichni mě tipují na kluka,jen pár lidiček asi celkem 5lidí mě tipuje na holčičku tak jsem zvědavá :-)

In reply to by blondyna

já vím to půjde dolů :-) spíš budu svičit na výrazu v obličeji,já se strašně nerada fotím kdy musím čekat na blejsknutí fotáku nevím jak se tvářit,ale mám fotky od fotografky a tam vypadám dobře i ten usměv je tam pěkný

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Mě kamarádka řekla,že v tom triku vypadám jako včelička jen ten pas už není :s: :///: :s: :///:

Ahojky!!!! :) Mám přesně takový fotečky z prvního těhu.Časem se tomu budeš smát jako my doma.Manžel vždycky říká....to je to období kdy si byla jako hrošík nebo slůně... :s: :s: :s: Měla sem 34kg navrch.A beru to s úsměvem!!!!!Páááá :a: :a:

In reply to by LenickaV

Jo jo měla sem obr břicho....zkončila sem na 104kg.A všechno sem postupně schodila....Takže dobrý,měla sem těhu.cukrovku..ani dieta mi nepomohla.Měla sem i hodně vody v těle...Hlavně je,ale zdraví!!!A to mimčo bylo!!

In reply to by LenickaV

mám od samýho začátku...hrozili mi píchaným inzulinem,ale dieta naštěstí zabrala a hodnoty jsou v normálu.Občas ale zhřeším,to se nedá.A takový rekordy snad trhat nebudu,ale uvidím..ještě mám před sebou 5.měsíců.

In reply to by LenickaV

Díky moc!!!!!Snad to zvládnem do konce.No dieta popravdě nic moc.Ovoce skoro žádný,to má cukry.Zeleninu můžu všechnu.Maso si musím vážit a přílohy to samé.Brambory mají cukry.Když sem pročítala dietu prvně,řekla sem si že nesmím asi nic.Ale má se jíst malinko šestkrát denně a pak prostě funguje slinivka tak jak má.A inzulin nepotřebuje.A k pití jen voda....Obdivuju ty co jí mají v normálním životě!!!!!je to boj!!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka