Hlásím se znovu mězi těhulky

11.04.2010

Ahoj všem, tak se po 2 letech hlásím znovu mezi těhule.. Test mi vyšel pozitivní, jsem objednaná na první ultrzavuk jestli je vše ok, sestřička mi to vypočítala na 6. týden těhu a termín cca 4. 12. 2010:-) více se dozvím po ultrazvuku, tak držte palce ať to vše klapne a mimi je zdravé.

tak to moc gratulujeme :) Vítej do klubu znovu těhulek. Doufám, že budete mít všechno v pořádku a v pohodě. Snad ti nebude zle. Nebo už je? Pozdravuju taťku :-)

In reply to by evinkak

ahojky, díky:-) zatím to jde...je mi jen občas špatně, ale jen jakoby slabo a nevolno. Příští týden jdu na ultrazvuk,tak už jsem zvědavá:-) A jak ty, jak je, kdy máš vůbec termín - červen nebo červenec? Taky pozdravuj taťku.

no paráda, budeš mít sourozenčeka pro tu Vaší princeznu! Tak ať Ti rychle uteče čekání na UZ a ať je vše v pořádku! :one:

Ahoj holky, moc děkuji za gratulace a až budu mít po prvním ultrazvuku, tak napíšu zprávu:-) doufám, že si budem všechny moci užívat bezstarostné těhotenství :one:

ahojky :-) koukám, že máme přibližně stejný datum porodu :-) já už na ultrazvuku byla v 4+6, byla vidět malinkatá tečka. Ted jsem byla 2krát po týdnu na krvi kvůli hladině Hcg a 19.4. jdu na další ultrazvuk, tak doufám, že bude vše v pořádku, že uvidím :h:
Jinak samozřejmě i tobě přeju, at je vše tak, jak má být :-)

Ahoj tak gratuluji, máme stejný termín.Doufám, že nám to dobře dopadne. Já už byla i na ultrazvuku, ale ještě nebylo vidět srdíčko. Šla jsem brzy kvůli práci. Tak nám oběma přeji hodně štěstí.

In reply to by prchalka.

Ahoj, tak Ti také gratuluji a přeji ať se mimi pěkně vyvíjí :qu: Určitě se budem ještě dělit o dojmy z těhu:-) Také už bych měla utlrazvuk za sebou, ale doktor má plno a tak mi musela sestřička někam vtěsnat, ale zvládla to :s: Jinak jsem pak objednaná až na 14. 5. na průkazku, ultrazvuk a testy.

Jůůů, velká gratulace! A přeji ať je všechno v pořádku ;-) Co budoucí dvojnásobný tatínek, už to ví? :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka