Polsko ?

18.02.2008

ženské jezdíte nakupovat do polska ?? ( nejlépe do polského těšína a okolí) chci se zeptat, jestli tam mají takové ty kočárky, kde se vyndá celá korbička ?? může to být i trojkolka.. víte co myslím ne ??

ahoj,já jsem byla nakupovat v klocku a tam měli kočárky firkon myslím lux za 4600 a u nás je mají za 7000 :00: ,cestou tam jsme se stavovali -je to pár kiláků před klockem,v obchodě na kruháči a tam měli pro kojence snad všechno,a tam jsme se vyřádili a bylo to levnější,hodně jsme ušetřili :!k:

jo a jeste neco... maj tam tu kombinaci na trikolce -hluboky, sportak a sedacku do auto za 8500. ale ty hluboke jsou hodne male pokud mas vetsi miminko tak se ti tam moc nevleze. ale vypadaji nadherne.

Ahojky, mám tam přestěhovano exspolubydlící, psala jsem ji maila jak to tam vypadá, pak pisnu co se dozvím, bydlí v těšíně skoro u hraničního přechodu.Kiki

In reply to by wesna..

Ahoj, tak prozatím nic nepsala, možná jen nebyl čas na net nakouknout, je sama na 3,5 letou treperendu, přítel jezdí na prací... tak toho asi měla moc...ale myslím na tebe, pisnu ji ještě sms raději

do Polska jezdime, do Těšína nejvíc, ale teď jsme tam nebyli, tak ti nepovím..ale určitě to tam mít budou, když tam mají věci pro těhotné a děti...ale nevím nevím, jestli to tam bude třeba levnější jak u nás. Chceme se tam jet podívat na nějaké šaty, a chci vzít malou do klokanky, tak doufám, že to se zádama dám :O :///:

In reply to by Hanka H.

Ahoj Hani.. vím žetam byla vždycky spousta kočárků.. jenže my potřebujem nějaký hodně skladný.. koupili jsme si totiž nové auto, a má malý kufr.. no skoro žádný :D takže tak.. kdysi jsme to neřešili , protože jsem měli kombíka.. teď řešíme :s: :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka