Gyno-pevaryl

18.02.2008

Ahoj holky, nemáte některá zkušenosti s užíváním masti gyno-pevaryl ve druhém trimestru? Na netu jsem se dozvěděla, že v prvním trimestru lze bez problémů užívat a v dalších měsících jen po konzlutaci s gynekologem. Ke gynekologovi jdu až za měsíc, nechci ho ještě předtím obtěžovat zase nějakými potížemi. Poraďte prosím!!

Ahoj, zrovna teď si už skoro týden zavádím vaginální čípky Gyno-pevaryl. Mám je od doktorky a moc mi pomáhají. Název stejný, ale s mastičkou nemám zkušenost. Raději si k doktorovi zavolej.

Ahojky! Já být tebou, tak si sama radši nic neordinuju - doktora obtěžovat nebudeš, od toho tam koneckonců přece je! Já teď taky měla problém s výtokem a tak a nasadil mi vkládací globule Macmiror.

In reply to by barbucha.m

Můžu se zeptat čím vším se tě dr. pokoušeli léčit? Já jsem nikdy na mykózy netrpěla, ale za poslední půl rok jsem ji měla snad 10x . Vůbec nevím z čeho. Gyno-Pevaryl už mi nezabírá, na Canesten jsem měla posledně šílenou alergickou reakci. Z prášku na polykání taky. Teď mi dr. navrhla autovakcínu, tak jestli to k něčemu bude.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky