Cornflejks a krupicka

10.04.2010

Ahojte holky myslite ze muzu krupicku a takove ty kukuricne kornflejky,jsou z kukuricneho skrobu tak nevim zda to moc nenadyma.A pak jsem se chtela optat kolikrat denne pijete feniklovy cajik??Vetsi mnozstvi pry ma opacny efekt ,ale nikde nepisou kolik hrnku denne je vhodnych a kombinujete to i s cajikem pro kojici zeny?Diky papapapa

Nikkys já mám na krabičce napsáno max. tři hrnky denně. tak piju ty tři hrnky. a někdy to prokládám tím čajem pro kojící, a protože ten má v sobě tak yfenykl takto je většinou 2:1 dva fenyklový jeden kojící.

Ahoj Niky.. Já teda neřeším vůbec, co jíst a co ne.. Malej má prdíky, ale to je má stejně každý dítě.. Zas si říkám, že bych měla jíst všechno normálně, abych měla dost mlíka (snad to zatím tak je, protože se mi budí po 4 hodinách). Jinak fenyklový čaj piju tak 2-3x denně, jak si vzpomenu, v porodnici jsem nic jinýho nepila - to bylo i třeba 3 litry.. A taky za náma byla v porodnici nějaká odbornice z laktační poradny, tak říkala, že do mlíka se jídlo dostane po cca 7 hodinách a že bychom měli jíst normálně všechno, jako jsme jedli v těhotenství. Dokonce prý i když jsme v těhotenství jedli pálivá jídla, tak je můžeme normálně i při kojení, protože to mimčo je na ně zvyklé z bříška.. Prý nevadí ani dva hrnky kafe denně.. :)

Ahoj Nikky, kornflejky a krupička by ti ublížit neměly, myslím že nenadýmají. Já piju feniklový čaj jen sem tam - jednou dvakrát v týdnu. Ale když si dáš 2 čajíky denně, tak by to mělo být v pohodě. A kojící čaj nepiju vůbec, protože mí mlíčko teče všude, teď zrovna ho mám nějak moc :00: , ale říkám si, že lepší víc než míň :s: :s: :s: :s: :s: Včera jsem pěkně zhřešila, dala jsem si dost pikantní gulášovku a Klárka to taky přežila. :*8*: mi říkala, že když si dám něco "nevhodného" hned po kojení a budu kojit až za cca 3 hoďky, tak to je v pohodě.

In reply to by pešule

Tak to pešulko zavidim s tim mlickem me se zda ze mam tak akorat ikdyz posledni dobou mama pro maleho asi malo nebo co sni mi jedno prso a davam i druhe u toho usne pak ho dam do postylky a za 5min desny rev tak prilozim znovu parkrat potahne a zase usne a zase do postylky a zase za 3min desnej rev a to podotykam ze prespaly neni spal naposledy ve 4ranko a ted je 12h takhle seto opakuje od tech 5h ...nebo je fakt uz takhle brzo vycuranej a chce na ruku a pozornost??? :00:

In reply to by Nikkys

Poslední dva dny prožívám to samý, ještě tu mám k tomu tchýni, která se mě furt ptá proč pláče a jestli nemá hlad. Nejklidnější je Valentinka v šátku nabo ve vodě. Myslím že už i dokonce přišla na to, že z dudlíku nic neteče, už anit en nechce, buď chce hojdat, neo si povídat nebo nemůže usnout, spíš asi nechce usnout sama... takže jí mám v lehátku a hojdám jí v něm jinak bych si strhla záda...

In reply to by Kulata kostka

tak to mame podobne jako a tu tchyni ti fakt nezavidim me to desne nervuje tyhle pitomy otazky!!No my pro zmenu jako od rana od 5h do odpo do 13 h meli zachvaty zase zacarovany kruh zlobilo ho brisko a takze kdyz sem nakojila ulozila za 5min byl vzhuru a rval a rval jedine co ho fkt utisilo tak az prso a zase nanovo ulozit a za 5min rev do toho se vlastne ani poradne nenaji protoze jak byl unavenej uz tak ani netahal jen si to zuzlal a ani dloubani nepomahalo a proste vytuhl achjo je to fakt zacarovanej krukh tohleto :00:

In reply to by Nikkys

ahoj,já mám přesně to samé s kojením jak ty a už si nevím rady.kojím třeba hodinu a to z obou prsou,položím do postýlky a řev,a to mi u prsu vždycky rychle usne,asi únavou,tak ani nevím,kolik vlaně vypije a jestli ji to stačí.
na ruce je vždycky v klidu,asi jsou tak chytří,jen nevím jak dlouho to vydržím...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky