Cervici,co dnes varite prckum

11.04.2010

k obedu??Poradte at mam nejakou inspiraci :) A at to trochu obmenime :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj frajerko tak u nás bude mít Zuzanka taky kuřátko s bramborem,a ještě jsem dělala mrkvovou polévku s kapáním,a trochu pažitky do ní.Všem přejeme dobrou chuť :a: :hu: :€s€:

My dneska budeme mít pečené kuře s bramborem. Prckovi jsem ho okořenila jen troškou sladké papriky a zelenýma bylinkama.

ahojky mamko,tak my mame dnes svíčkovou a Ada jí bude mít taky jen jsem mu to nesolila a místo smetany jogurt bílej.... :hu: :s: bude to mnamka snad... :a:

In reply to by lucy lu

vymazu zapekací misku olivovím olejem dam tam brambory na platky na to platečky masa kuřecího nebo krutího na to brokolici a posypu nastrouhanym syrem jeste jsem mu to okořenila bazalkou trosku a mooc mu to chutnalo jo a jeste jsem zapomela ze zaleju rozkvedlanym žloudkem :) :a: Rajskou jsem jeste nedelala chci jí zkusit přistí tyden...tu ji udelas z rajcat?protlak asi ne ze?

In reply to by petanda

Zkusim,diky za tip.Rajskou delam z parenych rajcar,ale jelikoz omacka byla dost kysela,tak jsem tam dala pidilzicku rajskeho protlaku a cukru.Ale fakt malo.Na masle podusila cibulku,trocu nastrouhane mrkve s pastinakem,pak ptidala ty spareny oloupany a bez jadyrek nakrajena rajcata,podlila trosku vodou a pak tam pridala ryzi a zahustla lzickou bileho jogurtu.Dneska je to spis rajska polevka bez masa,ale hustejsi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka