Kila nahoru ?

Ahoj všem budoucím mamkám,
tak jsme se taky úspěšně překulili do 9tt (jsme 8 +2) a taky na sobě pozoruji změny - břicho mám nafouklé jak po nějaké velké žranici a přitom se nic takového nekonalo, ale trošku mě zaráží, že jsem dosud vůbec nic nepřibrala a přitom k tomu mám dost velké sklony a v poslední době jím mnohem víc než předtím. Ještě k tomu přidám, že víc než polovinu dne proležím, jak nám to nařídila paní doktorka, tak mě to trošku zaráží, ale manžel mi říká, že to přijde a budu se divit, jak to poletí nahoru.
Ale každý večer mám hroznou žízeň, pořád piju, klidně tak litr za večer. No pak samozřejmě pořád lítám :k:
Ale jsem hrozně ráda, že už jsme se aspoň lunárně dostali do 3.měsíce, i když moje 2 známé měly právě v tomhle týdnu smůlu :(
Držím Vám všem palce ať miminka rostou, ať vám není špatně a hezky se na ně těšíte :||):
Katka

Já mám to samé, nafouklo se mi břicho a to tak, že ani ráno už moc nesplakává a prsa se mi nalily. Na váze jsem nepřibrala, ale to je tím, že mi nebylo a není moc do jídla. Hlavně dopoledne, večer to je lepší.

jj, taky jsem začala přibírat až později, až po20 týdnu (teď jsem přibrala za 4 týdny 4 kila). Když nahlédneš do chytré literatury, tak v prvním trimestru by se nic přibrat nemělo, max. tak kilo :)
Pij hodně přes den a rovnoměrně - i když nemáš žízeň. že prý je to s žízní jako s ohněm. Má se jí přecházet, ne ji pak hasit :)

Ahojkky je to tak jak říká manžel, u mě to tedy tak bylo, ze začátku nic dokonce jsem i zhodila a po 20tt to šlo pomalu a teď i 2kg za týden

to nafouklé bříško jsem měla snad až tak do toho desátého, jedenáctého týdne... teď jsem ve dvanáctém, vlastně už ve třináctém... a ten pocit nafouklosti sice trochu přešel, ale pro změnu mi asi vyrostlo už opravdu bříško, protože všechny kalhoty už jsou mi docela nepříjemně těsné... i když kila mám stejná jako před měsícem... ale něco si tam dole holt roste a roste... takže si asi dnes půjdu koupit o číslo větší kalhoty, do těch pravých těhotenských mám ještě daleko :-)
A ještě pořád bych jen a jen spala jak Šípková Růženka... to jsem zvědavá, jestli mě to spaní vůbec přejde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky