průjem u 18 měsíčního prcka

10.04.2010

Ahoj. Máme s Kubou problémek. Už od pondělka má průjem. Vůbec nic jinýho mu ale není. Jí dobře, dost pije, je normálně veselej. V pondělí se pokadil pětkrát, v úterý čtyřikrát. Volala jsem doktorce a ta řekla, že má určitě nějakou virozu, jen to dobře snáší, že mu mám nasadit dietu a dávat Hylak. Ten je ale s prominutím tak hnusnej, že se mi to do něj povedlo dostat jenom párkrát. Ve středu to bylo lepší a ve čtvrtek dokonce kadil jenom jednou. Ale včera najednou zase pětkrát a večer už to byl zase průjem. Nevím, jestli to nejsou zuby. Už mu chyběj jenom poslední stoličky, tak jsem se snažila mu tam sáhnout. Nechtěl mě tam pustit a pěkně mě pokousal, ale nakonec se zadařilo. Ale mám pocit, že mu tam nic neleze. Je možný, že by to byly ty zuby, i když nic nenahmatám? Přijde mi, že na virozu je moc v pohodě a hlavně, že se ten průjem zase vrátil :? . I když on ze zubů nikdy průjem neměl. Já fakt nevím a v pondělí půjdem asi k doktorce, protože už je to doba. Má někdo z vás zkušenosti s podobným průjmem bez jinejch příznaků?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moc všem děkuju za odpovědi :) . Včera už to bylo lepší. Protože byl doma manžel, poved si nám do Kuby nacpat třikrát i ten Hylak. Kadil jenom třikrát, naposled po obědě, a pak už celý odpoledne nic. Ale v noci pěkně blbne, tak mám pocit, že jsou to fakt zuby. Uvidím, jak bude dneska a kdyžtak zejtra k tý doktorce skočíme, jestli bude ještě mít průjmík.

In reply to by Lucky78

Tak my už jsme asi taky OK... včera užžádná hrůza v plence, dnes ráno taky OK, akorát v noci se budí, takže u nás to jsou zuby, ale už už to vypadá, že to bude za námi... tak držím palce, ať jste taky zdraví...

In reply to by Blue Jane

tak to by mě nenapadlo, že průjem můžou způsobovat taky zuby :-) teda nám narostli ani sme o tom nevěděli, taky už čekáme jen na poslední stoličky...
mám neblahé tušení, že jak první dítko bylo bezproblémové, tak si to vyžereme u druhého i s chlupama, třeba noční spaní, páč v břiše je furt vzhůru vnoci ... bojím bojím

In reply to by Terez

Tak naší malé daly zuby vždycky zabrat, měla několikrát i teplotu, no prostě jak se v noci začala budit a přes den byla čtyřikrát pokajděná (ne vyloženě průjem, jen takové řidší rozblemcané), tak lezl zoubek... a mívá to tak spousta dětí... ale třeba ty první dvě, u těch jsem ani nevěděla, že jim nějaké zuby lezou... no a s Gabčou jsem poznala přesně všechny... ;)

In reply to by Terez

No Kuba taky nikdy se zubama nevyváděl, jenom špičáky mu daly trošilinku zabrat, ale naše máma řikala, že my s bráchou jsme taky zuby neprožívali a ty poslední stoličky jsme proprůjmovali oba. A to už jsme prej byli bez plín, takže to byla asi chuťovka :sick: . Neboj, Luciánek bude taky pohodář. Já zase doufám, že my jsme si lumpa vybrali v Kubovi a druhý bude hodná, klidná holčička. Ale při našem štěstí bude druhej prcek stejnej raubíř jako Kuba. Ale aspoň bude doma legrace :s: .

In reply to by Lucky78

No mě říkala zrovna nedávno kámoška, že to bývá vždy naopak, když je jedno dítě hodný, druhý Ti to dá sežrat, takže Tebe teď budou fakt čekat už jen ty klidné noci :-)
Teda to jsem nevěděla s těma zubama a proč, tak díky za info, to by mě fakt nenapadlo...
nás taky čekají poslední stoličky, tak si říkám, jak to dopadne, bojííím

Ahojky, tak maly mel virozu co ted leti vzduchem ale ten horsi prubeh. Zvraceni a teploty. Trvalo to tyden a prujmy mel silene i 20 za den jen voda. Nepomohlo nam nic. Ani dieta ani smecta. Nakonec jsem koupila Hylac a ten zabral za 1 den. Tak bych mu davala hylac a ti dietku jak ti rekla dr a pokud mu to nezabere pres vikend tak bych v pondeli nebo v utery zajela k dr. A nerostou mu treba zuby ze ma jen prujem a nic jineho?

Jo, my máme to samé, včera jsem o tom tady psaly s Tesou, že jejich Toník to měl taky, přesně jako u vás, my to taky přisuzovali zubům, protože jí lezou spodní špičáky a druhé poloviny horních stoliček, dnes půjdu do lékárny koupit nějaká ta probiotika, ať se jí zase upraví střevní mikroflora, typický průjem měla vlastně jen ten první den, pak už jen vždycky akorát několikrát za den kadila, ne vyloženě průjem, spíš taková řídká stolice s nestrávenými kousky, pak den úplně v pohodě, a pak se to zase jako vrátilo... kámoška to měla u malýho taky, po týdnu se to prý zklidnilo... ale jsem taky nachystaná jít v pondělí k dr., kdyby to nepřešlo... jinak jí nic není, nic nebolí, normálně jako vždy, jí, pije, divočí...

ahojky! No já bych teda valila za dokt. že chci aby mu udělala výtěr, projistotu. To už je fakt dlouho. Kíťa měl taky průjem, ale třeba den, dva ne tak dlouho...Může to být příznak kdovíčeho! Raději tam zajdi v po, jestli se to bude zhoršovat, možná bych jela i na ambulanci. Ta dítka se strašně rychle odvodní, jak jsou malá!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka