nevolnosti

07.04.2010

Ahojky spolutěhulky, chtěla jsem se zeptat, jestli to máte některá taky tak jako já. Každé ráno je mi špatně a zvracím a to jsem 35.týden. Na začátku mi bývalo občas špatně, ale teď je to každý den. Už jsem z toho nešťastná, bojím se cokoli sníst :sick:

Kliknutím vložíte smajlíky:

nao rada není,tohle měla kamaradka ta zvracela v noci,musila mit kybl upostele,páč ji to budilo!!!až do porodu!!!

In reply to by pimpa29

Jo, jo, včera jsem byla v poradně a říkala to doktorovi a on se mi začal smát :? Ale pak mi řekl, že to je asi tím, jak už se tam mimi mačká a že to budu muset vydržet. Aspoň, že nemusím mít ten kýbl u postele, zas až tak hrozný to není. Dnes mi bylo dokonce dobře, ťuk,ťuk,ťuk. :a:

Ahoj Světluško,já jsem teď 31+3 tt a začlo mi to také,sice nezvracím ale něco sním a je mi špatně.Trvá to asi týden.Já si myslím že jak mrňouskové rostou tlačej nám pěkně na žaludek a tím pořádně nemůže pracovat.Nedá se nic dělat,max mi pomáhá mléko.Holky co nám poradíte?????

In reply to by Dadulka83

Mně už to právě drží od 31.tt a už toho mám fakt plný zuby. Zítra jdu k dr do poradny, tak se na to zeptám. Přeci nemůžu kousat jenom suchej chleba a bát se, že ani to ve mně nezůstane. Mléko mi taky trochu pomáhá, ale já bych se chtěla normálka najíst. Nejhorší je, že mám i odpor teď vařit :? Mně někdo říct, že půjdu teď rodit, tak skáču metr vysoko radostí :///: snad takhle nebudeme trpět až do porodu. Třeba ještě někdo napíše nějaký fígl

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka