Už máme zálohovaný kočárek.

Anonym (neověřeno)
18.02.2008

Tak jsme se byli podívat o víkendu na toho záhadného firkona a byla jsem z něj vážně nadšená. Sundaváni korbičky je sice trochu složitější nežli u Janéčka, ale ta cena 6000 to rozhodně rozhodla. :) Pořád jsem čekala na rozhodnutí až vyjde nová kolekce Jané a pak už sem se na to vykašlala a ona vyšla koukam těď .. Ale vůůůbec se mi nelíbí. Musela bych vybrat ten černej asi.. což je nuda. A navíc zůstali i toho plastu u sporťáku kde všichni doufali že ho zruší bo praská... A Firkon se dá otáčet pro i proti směru jízdy. korba se dá do pulky rozepnout na síťku a dokonce jako trojkolka péruje.. A za šest tisíc.. kombinace... jen si broukáám. :)

AHOJKY!!!!!! :) Už sme si o něm psali,takže schvaluji!!!! :s: :s: :s: Mám ten samý,akorát zeleno-černý.Mám ho u bráchy na baráku,protože bych ho ani v bytě neměla kam dát.Ale pravidělně ho jezdím okukovat a projíždět....Těším se až vyjedem!!! :j) Máš pravdu,že má vše co má mít a cena u mě rozhodla na celé čáře!!!! :one: Pááá :a:

Taky chceme firkona trojkombinaci i s autosedačkou, ale čtyřkolku. Tebhle víkend by jsme se na to měli jet podívat a když bude dobrej, tak ho rovnou koupíme, jen bude u manžela v práci kvůli pověrám.

In reply to by Mishela (neověřeno)

To už nám je jedno, jestli půjde 2 měsíce záruka, aspon už ho budeme mít :) A jak velká je ta taška ve spodu toho kočárku? Je dost prostorná? A je velký rozdíl mezi tou trojkolkou a čtyřkolkou kromě počtu kol? :)

In reply to by Mishela (neověřeno)

No já jsem si pár trojkolek zkoušela na krámě a vůbec mi to s nima nejde :n: Neumím s nima jet rovně :? Ale zase se s nima krásně člověk otočí na místě, to je dobrý :one: Ale co je horší, že jsems e ted koukala na stránky www.batolatko.cz kde jsme měli vyhlídlej kočárek čtyřkolku i s autosedačkou a oni už ho nemají :w: Mají jich hodně nových, ale úplně jiných. Přední kolečka mají 2 ale malé, my chtěli všechny stejný. No tak ted vůbec nevím, co koupíme, jelikož jsem už vybráno měla a chtěla jsem to jen vyzkoušet a pak ho rovnou koupit. No mají prostě nový kočárky pro rok 2008, takže já jdu pátrat, který by šel...

In reply to by Mishela (neověřeno)

jestli dobře vidím a píšeš že čekáš v červnu není ti líto toho prcka vždyt se v tom uvaří líbil by se mi kdyby byla jiná barevná kombinace ale tu černou teda nevím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky