Dobré ráno.

18.02.2008

Dobré ráno tedy spíš už dopoledne holčiny.Chtěla jsem Vás jen pozdravit a musím jít zase něco dělat.Dětičky jsem vyšoupla do školky a školy a musím využít situace a něco doma udělat.Nevíte něco o Sonya jak to s ní vypadá? tak se zatím opatrujte budu na Vás mezi úklidem jukat.Posílám pohlazení všem mimískám. :cc): :cc): :a: :a:

Ahoj.Jak máš "staré" děti? Dvě? Já mám dvě-kluka 7 a holku 6let.Teď čekáme třetí.Někdy toho je až nad hlavu,někdy si zase říkám,že jsou to zlatička,jak se o mamku bojí a starají se o ni.:-)

In reply to by mil77

Tak to jsem ráda,že nejsem sama vicečetná mamina.Když jsme okolí prozradili,že čekáme třetí (a to má partner ještě dceru z prvního manželstvi) koukali na nás jak na blázny.V této době...říkali.Mě to docela mrzelo,ale dnes už si říkám,že to říká jen ten,kdo není asi doma moc spokojený,protože s oporou to opravdu jde.

In reply to by mil77

Milo ani nevíš jak ti rozumím.U nás ta reakce byla úplně stejná a vím že mě to dost mrzelo a největší oporou byl můj chlap.Není na to se moci se opřít o partnera.Já mám ty 3holčiny z prvního manželství a ted čekám malou s tím nejúžasnějším chlapem na světě.Vícečetným maminám smekám klobouk jsme fakt super někdo ty dětičky rodit musí. :one: :one: :one: :a: :a: :cc): :cc):

In reply to by Gábinečka

To opravdu sedí :s: Také mám Matýska a Markétku z prvního manželství.Někdy si říkám,proč jsem ten můj poklad nepotkala dříve,ale přišla jsem na to,že člověk si prostě musí něčím projít,aby pak věděl...Také vím,že někdo takové štěstí nepotká za celý život.Proto se už jen nad takovými negativními komentáři pousměji.:-)

In reply to by mil77

Musím říct že mi mluvíš úplně z duše.Ted hlavně aby naše mimča byli zdravá a my také a bude zase dobře.Tak se hlavně opatruj a šetři se vím že to nenáme lehký ale já zase říkám čím větší rodinka tím líp. :one: :one: :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka