Ještě jeden dotaz - nitroděložní tělísko Merina

09.04.2010

Tak ještě jednou zdravím a mám ještě jeden dotaz... včera jsem byla u gynekologa a mimo jiné jsme se bavili i o antikoncepci.... další miminko určitě nebude za víc jak několik let, pokud vůbec bude, takže mi doktor jako vhodnou variantu navrhl nitroděložní tělísko Merina.... docela mě to zaujalo, prášky mě celkem otravovaly, navíc mi spíš ublížily než pomohly... u toho tělíska prý vůbec nemusí být menstruace a když už je, tak je prý slabá,krátká a nebolestivá.... navíc hned po vyjmutí jde přijít do jiného stavu bez problémů.... :one: je to na 5 let a stojí to 6500,-... docela nad tím uvažuju, nemáte s tím někdo zkušenosti? děkuji moc za každou radu a názor..... mějte se všichni krásn... :h: :h:

tak já mám osobní zkušenost s Mirénou.Naprosto super,špinila jsem tak jednou za půl roku.Návratnost jsem propočítávala,vyšlo mi to cca.3 roky.Plánovali jsme ke dvoum klukům ještě holčičku,takže jsem si jí nechala loni v květnu vyndat.Dr. mi doporučila se do první menzes se chránit.Abych to zkrátila do konce dubna tu s námi bude Adélka.PS:byla jsem u takové "vědmy-léčitelky"-aby to byla ta holka a ta mě děsně chválila,že tělísko je nejmenší zůo pro tělo,když chceš do budoucna znovu otěhu,že prý jí tam chodí mooooc holčin co jim to po antikoncepci nejde.Promiň za román.

In reply to by janysek

ahojky, vůbec se neomlouvej, já děkuju za další zkušenost... :h: :+^*: a vidím, že jsou obecně zkušenosti pozitivní, takže jdu do toho.... :c: :one:

Ahoj tak já jsem si po porodu hned nechala dát mirenu.Jsem maximálně spokojená.MS žádná jen občas zašpiním.Výhoda tělíska ješte je že hormony vypouští jen do dělohy a nemusí ti cestovat po celém těle.Je to sice dost peněz ale když jsem to spočítala přášky by tolik stály za tři roky.Já můžu jen vřele doporučit.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Díky za tip.... zkusím se zeptat doktora i na tuto alternativu.. ale je teda ještě dražší... 6000 na 3 roky a já bych to stejný měla na 5 let... ale poptám se, díky.. :+^*:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka