Tchyne

18.02.2008

:00: Prisla tchyne a duje do me celou dobu ze malou malo oblikam :00: A jak si prej zahravam.A ze ma studeny rucicky.POMOOOOOOOOOOOOOOOOC

to jsem poslouchala celý týden,když tu babička byla na návštěvě,pořád ho přikrývala.....pomoooc,chápu tě

jo,to znám,mám ji v domě,musíš jedním uchem tam a druhým ven.Dělej podle sebe.Ta moje by malé taky dala doma čepicu!!!

tak držim pevný nervy ,ale já budu mít to samý a to ji mam ob panelák dál hrůza ale mosim držet hubu a krok mam moc ráznou a o všem nejlépe informovanou tchyni tak to dělali oni tak to musíme taky :sick: :sick: :sick:

In reply to by IVČA p.

A co manžel? Nezastane se tě? Ten muj bohužel ne. Všechno ji odkejve a já vypadam jak blbec. Ale když jí řekne on, že si to bdete dělat jak chcete vy, tak by mohla aspoń trochu zmírnit. Možná. U nich člověk nikdy neví. ://:

chudak :\/: , úplně s tebou soucitím. A jak malou málo oblíkáš?..¨jako doma, nebo ven?..malá má taky studené ručky,a le evidentně jí to nevadí...hlavně aby měla v teple nohy, to je hlavní...

Čau Zuzi, mě doktorka řekla, že je malý dobře, když mám vlažný až studený ručičky. Pokud je má teplý tak je jí prý vedro a má potničky. Naše malá je taky studený a pozdravuj tchyňu :s: :s: :s:

miminka se podle nožiček nepozná. Správně se u malých miminek pozná podle bříška. Myslím, že ty nejlépe poznáš jestli je malá dosti oblečená, nebo snad ne?

Já to budu mít stejný. Ona svoji malou moc nabaluje. Doma mají 30 stupňů a malá spí ve flanelovym pyžamu a ponožkách pod peřinou. My jdeme ven v mikině a malá má rukavice apod., takže počítam s tim, že budu poslouchat totéž. A to říkaj, že děti se mají oblékat stejně jako dospělí.

In reply to by terčula

že každá lidská bytost je jiná a má jinou termoregulaci. Manžel má na sobě tři trička svetr a mikinu a já jen tričko a svetr a je mi teplo. U novorozenců je to jinak. Ti mají špatnou termoregulaci a tak by se neměla podchladit, ale pozor ani ne uvařit. Přehřátí je jeden z nejčastějších příčin SIDS (NUK)!

Zuzi klid ty jsi mamka terezky a ne ona.Ony vše vědí na jedničku a nic si nadají vymluvit.Přejdi to usměvem a dělej tak jak děláš nadále.Drřím palečky a přežij její návštěvu

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka