Jsem kredenc !!

18.02.2008

Nevím, co mě to včera napadla, ale změřila jsem se. No a mé míry byly ještě v létě 90-70-90. A teď 97-98-97 :s: :s: :s: :s: Jsem pravidelná jak kredenc!!!! :s: :s: Já se nasmála

Tak to máš krásnou postavu. Já se měřila předevčírem a děs. Mám 96-92-103! jsem pěkný tlusťoch a to jsem měla před otěh. 92-58-90. Ach jo. Ale ten brouček v postýlce za to stojí,že?

holka to ne ty ale ja jsem kredenc!! moje miry jsou 107-107-105 coze je fakt sila mam navrch 7kg a jsem ve 26tt pred tehu jsem mela 104-84- 95. jinak merim na vysku 160cm :jawdrop:

No Božo, to jsou úplně ukázkový míry. Takovou souměrnost by ti mohla leckterá závidět. Paráda :w: :w: :w: :one:

Tak to já su jakási zdechlá :s: :s: měla jsem 83-59-83 a teď 92-79-88 /31T/ + 8kg ./konečně mi prsa povyskočili - kdyby to tak chtělo zůstat/ Zítra jdem na sono tak jsem zvědavá jak je malá velká /v mém pidi bříšku/ .. Děsně se těším na "obříka" :!k:

No to já se radši neměřím a nevážím vůbec. Jen se vážím u doktora, ale abych navíc ještě doma, to ne. Mě stačí, když vidím, jak mi teď poskočilo bříško a je to víc vidět, i když je to asi pořád malý, ale ono to poroste.

In reply to by Boža

Kredenc byl puvodne na to aby v dobach hodne minulich nevim kdy proste stredovek...treba...pri podavani jidla nebylo zadnych pochyb o tom ze je v jidle jed.Jidlo se podavalo primo pred lidma na nadobi z kredence ktery byl taky samozrejme v mistnosti kde se jidlo podavalo.Takze ty ses takova pojistka ze jidlo neni fuj :s: Ale jestli si dobre vzpominam tak FUJ ma tvu tam....nebo to bylo jiny kratky slovo? :!k:

In reply to by Zuzana.Picmouse

Ten tam má BAF :s: Fuj teda rozhodně ne :-) to bych neměla tolik dětí a radosti ze života :s:

Tenhle kredenc měla bábinka na verandě a pravda je, že to samý měla teta v kuchyni a nádobí v tom měla :s: Ale jedy tam neměla ani jedna :s: Ale díky za info. To jsem fakt nevěděla

no tak to se doma schválně změřím..to mě zajímá, kolik budu mít přes prsa a hlavně přes bříško.
A šupni sem aktuální fotečku bříška :) ty jsi myslím o dva týdny dál než my, co?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka