Jak to děláte v restauraci?

08.04.2010

Dobre ranko, holky. Mam trosku hloupy dotaz - jak to delate, kdyz jste v restauraci samy s mimiskem a potrebujete si odskocit? Pozadate jinou (cizi) maminku, aby vam na male chvili jukla? Pokud jsou nekde toalety pro vozickare, je to jasne, ale kdyz nejsou... Diky za vase odpovedi a preji krasny slunickovy den vam i prckum!!! :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

to je zajimava otazka....kvuli tomuhle jezdim jen bud do olympie v olomouci nebo avionu v ostrave,kde to maji vychytany....prebalovaci mistnost,herna,mikrovlnka,zachod i sprcha.je fajn,ze v tech centrech uz na nas maminy mysli...ale ve meste...hm,tak to teda nevim.udelala bych to jako ty...co jineho.

Tak mě se to ještě teda nestalo, že bych potřebovala akutně na WC a byla tam sama, ale já bych si ji určo vzala sebou, nechala otevřený dveře, abych na ni viděla, cizímu bych ji v žádném případě nesvěřila a taky ona jak mě nevidí, tak řve, jako by ji vraždili, tak to by byl problém i proto chudáka, co by mi ji jako měl hlídat :s:

ahoj tak v nákupním centru vjedeš i s kočárem na záchodky já si klidně i záchod nechala otevřený at vidím na kočár šla jsem na ten co byl nejvíc vzadu. v restauraci bych asi požádala obsluhu, ale tam sem byla vždy s někým tak sem to nemusela řešit. ve vlaku mi hlídala kočár průvodčí.

In reply to by MONA 5

v těch centrech je to ok, tam se dá zajet na invalidy a pohoda. zrovna dneska jsem se stavěla na svačku u nás v dejvicích v grossetu. tam jsou wc po schodech v docela úzké chodbě. nakonec jsem to vyřešila tak, že jsem prostě na tu minutu odsprintovala a nechala malého v kočíku u těch schodů. vedle u stolu byly tři lidi, takže by ho zachránili, kdyby se chystal vyskočit z kočíku. :-) extra rychle jsem se vyčůrala a utíkala zpět s rozepnutým páskem. :-) tomík se smál, jak jsem přiběhla. :s:

Ahoj, myslim, že hloupý dotaz nemáš, protože taky jsem nad tim nedávno přemýšlela, jak to budu dělat, když už bude větší s ještě nebude chodit ani stát a budu potřebovat udělat třeba velkej nákup. Nebo, když mě to chytne někde ve městě na procházce s kočárem a fakt nevim :? . Určitě bych ho nikde nenechala v kočáru bez dozoru a to ani minutu. Za minulýho režimu klidně, ale v současný době ne.

Ahojik,to je otazka na kterou ja taky dost casto myslim. :) Popravde,jeste se mi neprihodilo,ze bych akutne musela na toaletu,kdyz jsem ve meste,ale obcas,kdyz to na me prislo,tak jsem pelasila domu :s: Ja si nedovedu predstavit,ze bych malou tahala na verejna wc,kde je plno lidu a bacilu.Ale pokud jednou dojde k situaci,ze opravdu budu muset,tak ji holt vezmu sebou a poprosim,aby ji na par vterin strezil. :)

Já jsem tedy s malým sama v restauraci nikdy nebyla,takže neporadím :) Ale asi bych raději teda šla s ním,než abych ho dala někomu cizímu :( Teda záchodové babce asi jo,ta by snad neutekla :) Tobě taky krásný den :)

In reply to by Zdenda3

mám na mysli situaci, kdy jdeme na celé odpoledne ven, třeba tady u nás v praze do stromovky. když je potřeba dát malému svačinu, zastavím v restauraci, dám mu lahev a sobě taky. :-) v kočárku nebo na pultu ho přebalím, a když potřebuji si odskočit sama, přece si ho nebudu brát do kabinky na klín? mnohdy to ani nejde, jak je tam málo místa...

In reply to by Doakie

chodíš ve Stromovce do Vozovny, nebo je tam ještě nějaká jiná restaurace? pokud normálně sedíš u stolu, tak bych tam malýho s kočárkem nechala a rychle utíkala na wc. je tam spousta lidí, obsluha, nemůže se mu tam nic stát, jen bude minutku sám. problém by nastal u nás, protože jak mě malej nevidí, okamžitě řve jak tur, má separační úzkost, chudáci ostatní hosti. takže já chodim jen tam, kde vim, že je blízko záchod kam si ho můžu vzít s sebou. a proto nechodim do Stromovky, protože to už se mi stalo asi 2x, že se mi tam začalo chtít strašně čůrat, ale vydržela jsem to snad až domů :$$:

In reply to by Pupidup

ahojky. pokud se procházím směrem k fučikárně, tak právě do té vozovny. malej zatím separační úzkost nemá, je mu 6,5 měsíce, tak to asi teprve přijde. pokud jdu směrem troja, tak do takové pěkné cukrošky. je tam hrozně fajn obsluha, ta ráda na kočík jukne. nehledě na to, že je tam přemaminkováno stejně jako ve vozovně. taky toho hodně vydržím, ale někdy je to prostě potřeba. jsme venku od dvou do půl šesté... :-)

In reply to by Doakie

Tak to bych asi řešila nějakým obchodním centrem,tam je těch záchodů většinou více a kočár nechat v té uličce mezi záchody.Slyšet tam je a za ty tři minuty tě ho snad nikldo nevezme.A nebo si odskočit domů,jinak už fakt nevím :) A nevím,jestli by personál byl ochotný hlídat,přeci jen mají svoji práci a kdyby měl každé mámě,co potřebuje na záchod hlídat dítě,tak nevím... :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky