Proč při kojení nehubnout!!!

07.04.2010

Ahojky holky, hodně si tu pročítám, že nás je spousta po porodu špekatých a silných. Samozřejmě patřím mezi Vás..
Dietu budu držet, až přestanu kojit. Ale chtěla jsem se zeptat, co se může stát, když se drží dieta při kojení!!!!
Co se může stát mimčovi?? A dieta se mesmí držet ani když už mimčo dostává příkrmy?? (polívčičky, zeleninku, kašičky) ale jinak se 2x-3x denně kojí?? Mějte se fajn.. Páá Hanka a Vikoušek

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já teda přibrala 30 kilo a 10 jsem nechala v porodnici malé je půl roku a kojím a přikrmuji nedržím dietu a shodila jsem dalších 8 kilo ale to jenom proto, že chodíme každý den ven a to na tři hodinky a opravdu se procházíme ubývájí mi špíčky, i když bčicho mám pořád jak v 5 měsíci :€O: jinak dokud kojím tak držet dietu nebudu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ale já jedla zdravě, vynechala sladkosti, tučné a smažené a dolů mi to prostě při kojení nešlo, až potom, co jsem skončila. Není to pravidlo a znám takových holek víc, co se při kojení prostě nehly :(
http://pechynzoo.mondozoo.com - zapaříme :)

v tukách se zadržují škodlivé látky, při odbourávání tuků se tyto látky uvolňují do mlíčka.
a hlavně se má jíst pestře ne držet hladovku. jInak se ti i může přestat tvořit mlíčko. a podle mého názoru hladová maminka zvládá křičící miminko hůře.
:a:

Ahojka. Z toho ce jsem kde vyčetla a slyšela, tak jde o to, že v tuku se usazují veškeré škodliviny, které tvé tělo v sobě má. A při hubnutí a teda odbourávání tuku se opět vyplavují do těla a tedy i do mlíčka. :a:

říct z vlastní zkušenosti, zkusila jsem to mezi Honýsovým 3-4 měsícem, protože jsem se s kilama hrozně trápila. Nasadila jsem dietu, opravdu se hodně omezila v jídle a výsledek. Hondule přibral necelých 300g za měsíc a já ztrácela mléko, byla jsem strašně unavená, bez energie, prostě to to tělo nezvládlo, tak jsem se na to vybodla, za chvíli už měla zase mlíko jak dojná kravička a vše bylo ok. Možná jsem to vzala za špatný konec, ale vím, že už to příště neudělám a počkám, až přestanu kojit. Jak jsem přestala, tak jsem zhubla 6kg za 2 měsíce a neotěhotnět znovu, tak myslím, že jsem dala dolu vše, co jsem potřebovala. Kojení mi k hubnutí nepomáhalo, spíš naopak, váha se mě držela jak klíště. Po druhém jsem připravená až dokojím vrhnout se do toho po hlavě a věřím, že to zvládnu, ale opravdu až po kojení.
http://pechynzoo.mondozoo.com - zapaříme :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka