Kdy jít k Dr.?

07.04.2010

Ahoj spolutěhulky... včera jsem si udělala testík a byly tam // :\x: :\x: :\x: ... a dneska taky, vychází to na 4.-5. týden... vým že je na :*8*: je brzo , ale před dvěma roky jsem otěhotněla po zapomenutí prášku a byl to v 6. týdnu spontální potrat a následná revize....hned následně na to jsem otěhotněla zase...nějaká mrška nám uklouzla a byla jsem v tom zase, přišla jsem na to v 9.týdnu, hned mi nasadili Utrogestran, jenže jsem měla doma peklo, že nemáme postaveno a že si :cc): neužiju, tak jsem to musela dát pryč, prostě se ty keci nedali poslouchat...teď nevím jestli si tam nemám zajet zase pro Utrogestran, abych to udržela a bylo vše v pořádku....teď už těhotná být můžu, protože už budeme dětat omítky :C]]: mějte se a pěkný těhulkování :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

gratuluju!!!!! :one: a snad toto mimi si nechas ne? neres zda je to postavene ci ne, v zivote toho budes resit jeste dost a zrovna kvuli tomuhle davat mimi pryc :00:
raduj se a uzivej si to :€O:

tak kvůli UTZ je brzo, ale pro Utrogestan si můžeš asi klidně zajít hned. Jo, jen malá poznámka, jestli se rozhodujete pro mimi jen podle toho, jestli máte dostaveno a nebo ne, tak to je fakt divný. Víš kolik holek by tady daly nevím co za to, kdyby otěhotněly a Ty si tady napíšeš, žes "TO" dala pryč :(. Přeju pohodové těhotenství

In reply to by KackaTP

kAČÍ NEROZČILUJ SE NEMÁ TO vůbec cenu nepochopím ani ty co jsou na potrat ale je to en jejich rozhodnutí jenže to tak je kdo děti nechce tak je má a kdo po nich touží tak je má zákon schválnosti ale ty\ to víš z vlastní zkušenosti vid :) to my čekáme už přes rok snad se někdy dočkáme :)

In reply to by SarinkaU

Víš, já se nerozčiluju, jen je mi to líto vůči vám ostatním snažilkám, které by strašně moc chtěly, pro mimíska by udělaly všechno a pak tady čtou tohle :(. JJ, vím z vlastní zkušenosti, snažili jsme se 16 měsíců než se zadařilo. Taky mě zaráží, že slečna o miminku píše jako "TO nechám, TO dala pryč" A neboj, určitě se dočkáte, všechny se dočkají :)

In reply to by KackaTP

víš at je situace jaká je tak vždy je nějaké řešení a ne pokaždé to pujde jak my si to nalánujeme a jít na potrat je jako zabít to je to samé
ale to je věc každého názoru no to víš že se snad všicnni někdy dočkáme i když tenhle měsíc v to nedoufám namža nemocný takže toho snaženíčka moc nebylo :( takže čekám na mršku a pak na novo :)

In reply to by KackaTP

Přesně to stejné jsem chtěla napsat taky, protože zrovna já patřím mezi ty, které by byly za mimi šťastné. Život je prostě nespravedlivý :?

Ahoj, já minule podle testu zjistila, že jsem těhotná, všude psali, že máš jít tak 3-4týdny po vynechání menstruace, tak jsem tomu nechávala čas, začala jsem krvácet a byl z toho spontální potrat a také revize v 6. týdnu těhu. Po třech měsících jsme dostali povolení zkusit to znovu a ono to hned vyšlo. Jen jsem uviděla dvě čárky na testu šla jsem k dr. Ta mi udělala utz a bylo tam krásně uložené vajíčko asi 2. týden po uhnízdění. Teď končíme 25 tt a těšíme se na naše druhé mimi. Takže po zkušenostech bych neváhala a šla hned. Taky mě víc ze začátku hlídali a do 16tt jsem chodila na kontroly po 14-ti dnech. Takže blahopřeju a ať všechno dobře dopadne :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky