Potničky??

07.04.2010

Tety jen v rychlosti?? Udelali se nam pupinky kolem ousek na tvarickach a v podbrisku, takova jakoby krupicka nebo jak to popsat..myslite ze jsou to potnicky?? Za jak dlouho tak mizivaji?? Poradte..Papa

Ahojky Luci, holky už ti odpovídaly, ale ještě se přidávám... určo to budou potničky... ;) nám na to taky pomohl zásyp obyčejný, mám zkušenost se značkou Babylove z DM.... malej se dost potí i pod krčkem a v podpaždí, takže obden po koupání zasypáváme a ukázkově se nám to spravilo... a potničky taky, trvalo to asi 3 dny... :one:

Ahoj Luci, nám na to poradily, ať to zasypáváme obyčejným zásypem a je fakt že to rychle zabírá!

In reply to by Lucik P.

My ho normálně taky nepoužíváme, ale na ty potničky je to super, používáme obyčejný od avirilu, ten je nejlepší, nasypu to na něj rozetřu a je to :-), poradila my to dětská doktorka, pak když to nezabere, tak říká používat teprve mastičky, ale ten zásyp u nás působí dobře

In reply to by mulenka

Tak to je parada, doufam ze ho sezenu v lekarne, uz tam jdu pro pupika :-D ...a jak se jinak mate? My mame nejaky sopliky, tak odsavame a strikame do nosanku stredozemni more :-) zacal nam druhy spurtik takze nevydrzime venku ani hodinu :-( a mazem domu bumbat...ale v noci spi porad pekne kdyz uz se zadari ji uspat. Koukame na hracky a fascinuje nas to totalne..a kazdy rano kdyz ji jdu prebalit a reknu no Ahoooooj bobisku tak se smeje jak mesicek na hnoji, fakt krasa :-D Jinak uz zaciname mit kazdy den stejny, takze rezim se jakz takz dari..davala jsem vcera nove fotky tak mrkni :-)

In reply to by Lucik P.

No u nás jsou taky sopílky, tak odsáváme a stříkáme do nosánku, hrůza, mě příjde že ta rýmečka nás bude snad trápit pořád. No ten sprutík ti teda nezávidím. Malej jí jak kdy většinou po třech hodinách, ale už i ve dne to občas natáhneme, noci se nám střídají, jednou super a po druhý hrůza, dneska spal třeba od jedenácti do půl 4 a pak do 7, takže dobrý, ale jak říkám pokaždý to tak není. Už baštíme 120ml a máme přes pět kilo, náš malej obřík, no. Koukala jsem na fotky jen tak na ryhlo včera, tak jsem ani nestihla napsat komentář, malá je krásná a koukám taky pěkně roste, to je něco jak ty děti rostou před očima, že? Pak my napiš jestly ti ten pupík pomohl, už jsem o tom taky slyšela, ale snad je to to jediný co jsem ještě nezkusila! Teď máme ty probiotika, tak uvidíme cco bude. A kojení pořád jde, papá dobře malá? No já Vám co kojíte tak závidím, no třeba se zadaří u druhýho mimi, jestly bude. Pozdravuj Klárinku :-)

In reply to by mulenka

No je to hruza, zjistuju ze uz musim vytasit 62 protoze roste silene do dylky a uz nam je vsechno hrozne nasponovany, vcera jsem po koupani tatkovi nachystala dupky a chybelo mu asi 5 cm na zapnuti tak jsem vytahla overalek a to same :-D Je to krasa a hlavne uz je to takovy lepsi kdyz uz trosku vnimaji. My kdyz uz konecne uspime tak vetsinou kolem devate a to pak spinka do jedne do dvou v noci a pak do peti nekdy do sesti. Obcas ji na kojeni i budim aspon po tech 5ti hodinach ale pomalu zacnu natahovat at si klido spinka. Zatim kojime tuk tuk pekne, sice porad s klobouckem ale jde nam to tak co uz, bez nej se tezko prisaje, mam docela male bradavky. S tim pupikem zkusim a pisnu - rikam si stoji to 50 kacek tak co bysme to nezkusili. Taky pohlad toho vaseho cipiska, vubec si nedovedu predstavit ze bude mit Klarka 5 kilo :-O To uz bude mimino :-)

In reply to by Lucik P.

No my povídej, Vojtík se už skoro nevejde do vaničky a jak nám pěkně cáká všude okolo. No já zjišťuju, že ty velikosti jsou různy, něco dávám ještě 56, ale to už jen málo, něco 62 a už do konce i 68, síla, co? No když se dívám na fotky jak jsme ho dovezli domů a teď tak je to pořádnej obřík. jak my manžel aktualizuje fotky a stáhne z foťáku tak zase dodám. Tak to je fajn, že tak pěkně papkáte, jen tak dál! :-) A hlavně dlouho vydrž, to umělý je fakt šíleně drahý, ale co by jsme pro naše prcky neudělali, no ne? Tak pak písni co ten pupík, třeba si ho do té doby taky pořídím, no uvidíme.

In reply to by mulenka

Zatim fakt klepu ze mliko mam tak jsem rada. Piju cajiky pro kojici maminy a dokonce mi zacli i chutnat, rikam si jestli nezacnu odstrikavat do mrazaku kdyz ho mam ted vic..vydrzi to pry tri mesice a kazdy den kojeni je dobry. To mas pravdu ze to cislovani je kazda ves jiny pes, taky mame neco jeste 56 a 62 je stejne velike..v tom aby se cert vyznal..my mame silene dlouhy noziska a kdyz s nima pak zacne machat u prebalovani tak bych ji je usekla fakt ze jo :-D Je jak vetrnej mlyn :-D Na fotky se moc tesim, jsem zvedava jak vypada 5ti kilovy miminko...a vubec jak se Vojtisek meni..

In reply to by Lucik P.

O tom přebalování ani nemluv, ten nevydrží chvilku v klidu, a přebalit ho je umění! :-) No to bude nějaká modelka ta Vaše Klárka když má dlouhý nohy, ne? Jo to jsem slyšela, že se to dá zamrazit a pokud ho máš dost, proč to nevyužít. Taky jsem ty čajíčky pila, ještě my nějaký zbyly, ale bohužel nějak se my to nechytlo, holt asi my ho daly pozdě k prsu a tím že už před tím měl flašku, tak holt jeho pití nebylo moc akční, ikdyž tahal jak drak a dlouho, holt to nevyšlo, no co už naděláme. A jaký se ti osvědčily plenky? My použříváme nejvíc huggies a pampers ty s tím aloe.

In reply to by mulenka

My meli nohy dlouhy uz v brise :-D Na velkym uzv me mudr. rikala ze je ma o 14dni starsi a pak koukla na manzela a hlasi no jo celej tatka :-D Me ji prilozili vlastne hned a cucala jak pominuta az mi udelala na prsu cucfleka :-D My tim jak kojime s klobouckem tak mam pocit ze ji ani flaska nevadi, kolikrat dostala uz a porad v pohode - nastesti!!! Ale nebud smutna ja myslim ze spravny zaklad jsi mu dala, i ten mesic je dulezity!!! No covece divila jsem se ale nejvic se nam osvecili Pampers Sleep and play (ty oranzovy) - kazdy na ne nadava ale nam nikdy neprotekly a sedi nam pekne a pak prachobycejny plinky ze schleckera, ty nam sedeli nadherne!! Huggisky mame nachystany ale az 3ky takze az tak za mesic pocitam..myslim ze ted ma tak 3,7kg ?? buhvi..jsem zvedava kolik bude mit jdeme na kontrolu pristi patek..

In reply to by Lucik P.

Kámoška si je taky chváli, ale v porodnici nám říkaly, že ty pampers, moc používat nemáme a vidíš, no jo každý mimčo chce něco jiného. No my máme ty pampers, s tou bavlnou bílé, od někoho jsme je dostaly a ty trojky uř malýmu sou, jinak u všech plen trojky má jěště trochu větší, ale jinak dopoužíváme dvojky a už najedem na ty trojky. No ze schleckera jsem nezkoušela, tak na to zkusím kouknout, až dojdou zásoby :-). tak pak písneš, jak vám malá vyrostla, ne? No my jdeme až skoro za měsíc, po nožičkách ve třech měsících, ale vážíme si ho doma.

In reply to by mulenka

A proc se nemaji pampersky pouzivat?? Jeee my mame taky ty bile trojky, taky jsme je dostali :-D Oni jsou totiz jinak docela drahe. No urcite se pochlubim, ale uz i tak na noseni a i to kojeni pekne ztezkla to ti povim...kdo se s ni bude tahat za dva mesice nevim :-D Vy mate vahu?? My meli pujcenou jen po propusteni z nemocnice abysme vedeli jestli vubec pribira jak nechtela moc vstavat na kojeni...porad dumam kde bych ji mohla zvazit ale nic me nenapada...

In reply to by Lucik P.

Máme váhu, ale už jsme ji zklidily, teď už se to dělá tak, že manže vleze na váhu a pak vezme nahatýho malýho, tak to dělá většin a lidí, co nemají váhu a ta naše digitální to ukáže docela dobře. nevím proč se nemají mo používat, říkaly sestřičky, že je většina dětí nesnese, opruzeniny a tak, ale nám vyhovují. To je asi indivuduální, podle pokožky dítěte!

In reply to by mulenka

No Muli ty jsi genius, ze me to nenapadlo vzdyt takhle vazivam i naseho psa!!!!!! No jo je videt ze v ty hlave mam jen hovinka, prdiky a mliko :-D No vidis a ja zase co vim tak jsou mezi maminama nejpouzivanejsi...ale je fakt ze mi je hodne stridame a zatim zkousime ktere budou nase nej!

In reply to by Lucik P.

Jo jo taky zkoušíme, teď máme i ty happy, co dávají v porodnici, taky nejsou špatný, je fakt, že to chce vyzkoušet, stejně jako ze vším i kosmetikou a tak, holt každý dítko je prostě jiný. NO koukám, že je hezky venku, už zase zase těším na procházku, když je tak krásně, tak jsme většinou venku skoro celé odpoledne, je to hned veselejší, to počasí.

In reply to by mulenka

My jsme se ted vratili z prochajdy, je tam fakt krasne..ale zase budu chvili tapat jak ji oblect - je to fakt hruza. Tak jsem se s ni vazila a vyslo me krasnych 3,8 coz by tak i odpovidalo :-) Tak tak, treba vsichni si hrozne chvali Rybilku na opruzeniny a me se po tom mala silene vysusuje, pouzivame Hipp kosmetiku a spokojenost, dostali jsme k vanocum celou radu :-)

In reply to by Lucik P.

MY byli na procházce ož do šesti od tří, jíst sem dávala u manži v práci, pak jsme ho vyzvedly a šly pěšky domů, máme to nějaké 4km. Bylo fakt pěkně. No já tu rybilku používáma dobrý, jinak používám různou kosmetiku a zatím docela dobrý. A jaký používáš vlhčené ubrousky? A jaká je ty Hipp, je to dobrý?

In reply to by mulenka

Ja jsem s hipp kosmetikou zatim spokojena i kdyz mi po pravde moc nevoni :-D ten kremik na opruzeniny se kapku hur roztira ale zase rychle schne. My byli jeste vecer na poste, konecne nam dosli chuvicky, byli drahy jako prase ale konecne jsme prospali prvni noc bez sviceni (maji to nocni svetylko) a ja jsem po tme byla uplne na nervy :-D Takze paradicka :-) mala spala od 21hod az do tri a to jsem ji jeste budila na papani (radsi) - jeste se bojim ji nechat hladovou celou noc, preci jen je to jeste pinda, ale tak od druhyho mesice uz ji necham. Taky jsem koupila v lekarne ten gelik na prdiky, Pupika nemeli tak mi dala jakysi Flabitulin ci jak ale pry je to stejne a myslim ze paradicka, voni po mate a mala prdela krasne celou noc, mozna je to i tim cajem na kojeni co jsem zacala pit??? Vlhceny jsme zatim zkusili z DM ty mi prisli hodne suchy, pak pampers to jsem spokojena na cele care a huggies a ty teda stoji za ho... kdyz je zmacknes tece z nich voda a silene se trhaji, takze ty uz nikdy vice!!! A jakou mas zkusenost ty??

In reply to by Lucik P.

No my nejvíc používáme zelený pampers, ty mám nejradši, jsou asi nejlepší a cenově docela dostupný, jinak jsme jich vyzkoušely fakt hodně, protože každá návštěva donesla něco jiného, ale nejspokojenější fakt s těma pampers, ani ty býlí nejsou tak dobrý jak ty zelený. Jinak prý taky dobrý jsou ty hipp, ale na ty jsem ještě nenarazila, tak nevím ani cenu ani kvalitu. A nivea světle modrý ta byly taky vcelku dobrý, teď jsem taky dostala z té dm drogerie, ale ještě jsem je nezkoušela. Dobrý taky byly obyčejný vlhčený ubrousky z jednoty. TAk to malá spala docela pěkně, šikulka. Já taky šestinedělí na jídlo budila, pak už jsem ho nechávala spát i dýl, jak chtěl on sám.

Ahojky Luci, jo my to máme taky, akorát se mi to včera tak šíleně zhoršilo, že se mu to chudáčkovi rozlezlo až na krček zezadu a na tělíčko a ty na té tvářičce má fakt škaredé, tak dneska mám poradnu tak mi snad poradí co stím a to taky se už snaží nenavlíkat...

In reply to by kattyy

Je Katty, tak pak pisni co Ti poradili my jdeme do poradny az pristi patek...zkousela jsem mazat bepanthenem ale podle me bude lepsi jen vetrat vetrat vetrat a nenavlikat...snad to brzo zmizne. My dali na noc teplacky protoze jsme nemeli cistej overalek a udelalo se ji to na brisku presne v miste te gumy :-(

Ahoj Luci, nevím, jestli to jsou potničky, ale my něco takového míváme běžně, hlavně na bříšku po bokách kolem pupíku (asi od plínky) a zmizí to samo během dne, někdy za pár hodin ;)

In reply to by Lucik P.

To jo, taky vždycky čekám, co bude druhý den :s: Včera večer zase Klárka pěkně zabodovala-nechala jsem ji rozbalenou na přebalováku na pračce v koupelně a než jsem stihla napustit vaničku, tak se podělala, ale fakt krásně-plnej přebalovák a doletělo to až metr ke dveřím, steklo to na práh a proteklo až na chodbu a to nemluvím o podlaze v koupelně :s: :s: :s: :s: Copak nás asi čeká dneska :#~:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka