obtíže ve 13. týdnu

01.04.2010

Ahojky těhulky,

pomalu končíme 13. týden a už dva dny jsem jak rozlámaná. Začalo mě nejdřív strašně píchat v kyčlích, kyčle mě berou až do hýždí a o stehnech nemluvím. Mám pocit, jak když mě heverem roztahují, je to jak když posilujete zadeček a hoooodně to přeženete. Občas mě to tak píchá všude možně, že nemůžu snad ani chodit. Máte s tím některá v tomhle týdnu zkušenost, popř. i nějakou radu? Předem díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, já jsem takě ve 13. týdnu a tento týden přesně jak píšeš mi začali bolesti kyčle, ale vzadu jako od zadečku, při některém kroku se mi málem podlomí noha, děs nechápu jsem podruhé těhotná a poprtvé jsem měla podobné potíže až ke konci těhu, tak snad je to jen přechodné a zas bude líp. Jo a také mě strašně několik dnů štípalo v lýtkách, říkala sem si, že je to snad jarní únava, asi jo, přes víkend je to už OK zbyly jen ty kyčle

In reply to by kattka61

Ahojky,

no, my už zase pomalu budeme končit 14.tt a potíže mám neustále. Levá půlka zadečku je hrozně bolestivá, kyčel mě píchá, někdy to vystřeluje až do stydké kosti a hlavně mě bolí celá levá noha. Dnes jsem byla na kontrole u dr. a ten mi říkal, že to vypadá na neurologickou obtíž. Pokud mě to prý během týdne nepřejde, tak pošupkám na vyšetření. Ale prý by mi mohl zabrat paralen, tak uvidíme. Ono dneska, jako každý jiný den, kdy jsem byla na vyšetření, mě ze všeho prohmatávání a měření pánve bolí stydká kost a břicho, takže s paraleníkem začnu kdyžtak až zítra. Doufám, že snad u Tebe je to už lepší :-)

ahoj já to měla asi mezi 20 a 24 týdnem. bolelo to jak čert. rozvolňuje se ti pánevní spona, která se připravuje na průchod miminka. mělo by to zase přejít. pomáhá calcium a magnézko. řekni to dr.

Tak většina těhulek tohle má později, ale pokud je to tak, zajdi si s tím k doktorovi, napíše ti na to asi magnézko....

In reply to by Raďule T.

Bohužel tím trpím od začátku těhu, vždycky to mám cca 5 - 7 dní a pak to poleví, ale teď je to síla. jednou jsem to dr. říkala, a řekl, že na kyčle mi magnézko nezabere. Od začátku těhu mám klid na lůžku, tak se bojím, že všechno vnímám o dost intenzivněji než jiné těhulky.... :-(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka