Háčkované čepičky

04.04.2010

Ahoj maminky, tak jsem se rozhodla, že se pustím do háčkování čepičky pro malou. Chci to zkusit podle toho návodu na MMB, ale jsem úplný antitalent na ruční práce a háček jsem v životě v ruce nedržela :n: Jsem teda zvědavá! Zkoušeli jste to taky některá? Jak vám to šlo a jak dlouho to trvalo asi než jste to zvládli? Poradíte nejvhodnější přízi?, aby se pak čepička nevytáhla.... dík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Vítej mezi háčkomaniačky :///: ... a než se pustíš do první čepičky, dobře si to rozmysli - je to totiž hrozná droga a za pár dní se ti v noci bude zdát o vzorech, které budeš dělat a budeš ve stavu, kdy bys háček nejraději brala s sebou i na záchod :!k: :!k: :!k: . Zavítej k nám do Klubu tvořivých maminek, najdeš tam snad spoustu užitečných rad a věcí :a:
-------------------------------------------------------
moje háčkované čepičky - http://dent.websnadno.cz/Hackovane-cepicky.html
nahlédněte - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=154877&strana=3

In reply to by vodnanka

Teda!!! Paráda! Máš je všechny moc krásný a ty bekovky jsou super :one: :qu: :qu: mám obavu, že takhle šikovná já teda nebudu :n: , ale už se těším, až to vyzkouším, strašně jsem se tím nadchla, tak snad ě to nepřejde, než objednám nějaké ty příze :///:

Ahoj neboj to zvládneš já už dělám čepičku třetí a mám k tomu i botičky... ;) a zabere ti to max den až dva ;) já ten háček mám v ruce taky prvně.. ;) :)

:-) neboj, zvládneš to, já to taky zkoušela a Matiasek už má několik čepiček, háčkovala jsem už i kamarádce :-) a te´d mám rozdělaný držáček na lahvičku na kočárek :-)

Ahojky, podívej se do KLUBU TVOŘIVÝCH MAMINEK, mezi prvními příspěvky tam najdeš návody z MMB, které se osvědčily i úplným začátečnicím, info o přízích a v diskuzích různé vychytávky o kšiltech, křížení příze při střídání barev apod. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka