V kolikátém tt Vám odezněli nevolnosti?

01.04.2010

Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat, v kolikátém tt těhu Vám odezněly nevolnosti, myslím ty nejhorší. Díky moc za odpověď

Nechci ti kazit náladu, ale přešlo mne to na konci 4. měsíce a teď se mi pro změnu vrací, jsem na konci 5. měsíce. Takže bych se poptala i kdy se začaly vracet. :00: Ale zatím neblinkám, jen mi bývá špatně. ://: :a:

Ahoj holky, moc vam vsem dekuji za vase odpovedi, je to teda mazec, predstava ze mi bude zle jeste vice jak 2 mesice me fakt nici, ale co bych pro mimi neudelala. Dekuji a vsem vam preji krasne tehu a jeste hezci mimi

In reply to by Leniz

me to skoro odeznelo na konci 13.tydne...pak jeste zhruba 3 tydny me obcas bylo blbe...Ale pridali se mi bolesti a tvrdnuti briska takze jsem skoncila na nemocenske ...si nevyberes no..ale uz jsme 39+5tt a nerodime :s:

ja patrim asi k tem stastnejsim a nevolnosti sem skoro zadne nemela :s: vlastne mi to bylo i chvili lito :€Ss€: ale treba to jeste muze prijit. ted sem ve ctrnactem tydnu a porad se citim nejak netehotne :€s€: teda kdyz se nekoukam na svoje obrovsky bricho :€O: :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€:

Ahoj,
sice nepatřím do lupínků, ale do květinek 2010, takže do porodu už mi zbývá jen 8 týdnů, ale na Tvou otázku Ti taky odpovím :-).
Takže při prvním těhotenství mě trápily nevolnosti od 10. do 16. týdne, ale to bylo většinou jen večerní zvracení a jinak mi bylo docela dobře.
Teď při druhém těhotenství mě nevolnosti potrápily víc - od 8. do 18. týdne jsem zvracela několikrát denně, ze začátku jsem nemohla dva týdny ani jíst ani pít. To nejhorší ustoupilo po 12. týdnu, ale až do 18. týdne jsem zvracela po ránu a večer a až potom mi postupně nevolnosti odezněly. Takže se dá říct, že těhotenství jsem si začala užívat až tak od 20. týdne :-).
Pa :a:
________________________________
http://alenkasuchankova.blog.cz/

Mně bylo zle do 16tt a pak kolem 20se to upravilo úplně,kamarádka zvracela ještě v 7měsíci.je to u každé jiné ;)

Tak já prozvracela prvních 6 měsíců, až od 7. to bylo dobrý (až když jsem nastoupila na neschopenku), kdybych věděla, že mě to přejde, tak bych šla dřív. Držím palce, ať tě to co nejdřív přejde :a:

In reply to by Leniz

Bylo to stresem, člověk si sice říká, nesmíš se stresovat, ale ono to moc nešlo. Musela jsem za sebe ještě zaškolit holčinu a nechtěla jsem je tam v tom nechat ze dne na den. Ono to zní divně, ale po dvou, třech měsících si na zvracení zvykneš a pak už mi to ani nepřišlo, jen jsem nikam moc nechodila, protože všude záchody na dosah nejsou :s:

úplně nejhorší to bylo mezi 6. a 10.tt, pak jsem si asi zvykla nebo co, i když až do 16.tt to nebylo nic moc, ale ve 20.tt už mi bylo báječně :\x:

při prvním těhu to trvalo do 13 týdne a při druhém těhu do 9 týdne(jo a mám dvě cácorky :girl: :girl: )

In reply to by Leniz

Já myslím,že to s tím nesouvisí. ;) Mě bylo jen na zvracení - nezvracela jsem ale ani u jedné prdelinky ... u první mi smrděl manžel a nemohla jsem cítit maso - bylo mi odporné ... a druhé jsem to neměla a měla spíš na to maso chuť ... prostě každé těhu jsem měla jiné a u druhé holčinky jsem měla i bříško menší a do špičky a stejně máme cácorku. :)

In reply to by Leniz

sice ses neptala mě,ale nedalo mi to.Už jsem tady psala že mi bylo blbě více jak dva měsíce a ještě teď v 17 tt to není úplně stopro,no a podle toho a zhoršené pleti mi všichni říkali že to bude určo holka no a včera se nám ukázal kluk :) Takže podle mě se nedá pohlaví určit jinak než podle sona:) Měj se a ať tě to brzo pustí ty nevolnosti.

In reply to by Alísek

ono to asi bude u kazde jinak. Jeste me napada, ze mam fakt hodne vetry, to by mozna taky mohlo tihnout spise k jednomu pohlavi, jen nevim k jakemu, ale celkem by me to zajimalo. Dekuji moc za prispevek, je videt ze se neda verit babskym povestem....

Je ti hodně špatně?Mě bylo na zvracení skoro celý těhotenství,ale nejhorší byli asi ty první 3 měsíce.To jsem zvracela hodně často.Taky mi bylo tak zle že jsem prozvracela dva dny v kuse a pak jsem skončila v nemocnici na kapačkách.Jak často zvracíš?

In reply to by Vlaďka

Ahojda, no neni to teda tak strasny jak ty pises, ze cely den. Ja zvracela zatim jen jeden den, ale kazdy odpoledne tak od 16 mam pocit, ze to kazdou chvili hodim a kazdy rano to same. Nestudovala jsi nahodou v Pardubicich?

tak mě začalo být špatně tak v 7tt,žaludek na vodě,nechutenství a občasné zvracení.řekla bych že po tom 15 tt se to zlepšilo,teď jsem v 17 tt a ťuk ťuk už dva týdny jsem nezvracela a jím o hooooodně více potravin než předtím.
Jen mi pořád vadí pachy,hlavně chemie(šampony,mýdla apod.)
Tak držím palečky aby tě to brzo přešlo

Ahoj, ja zvracela do 18.tt. Možná by to zkončilo dřív, ale pak mne ještě chytla viroza a zvracela jsem asi i z toho.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka