Jupííííííííííííííííí,

03.04.2010

ahojky , tak první :spid: po revizi konečně dorazila ( 38 den) , mám velkou radost :\x: :\x: , po ní jdu na kontrolu k :*8*: , a pak ještě asi ještě měsíc vydržíme a pak konečně :*O*: :a: :a: :a: Daisii

In reply to by LillaX

děkuji moc, ty jsi takové sluníčko, nikdy nezapomeneš povzbudit :\x: :\x: a já Ti moc děkuji, provázíš mne tady od začátku a já sleduji jak se krásně kulatíš a až na Vás těhulkách je vidět, jak je ten čas relativní, jak to z jednoho pohledu snažilek je dlouhé každý týden a naopak z pohledu pozorovatele Vás těhulek mi to příjde , že ten čas hrozně letí. Z prvního trimestru se přehupujete do druhého a pak najednou je tady TP. Takže Ti přeji užívej si každou hodinku a buďte s mimískem zdraví. Krásné velikonoce Adélko!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Daisii

Juu, to jsi tak hezky napsala :#~: S tím utíkáním času máš naprostou pravdu. A Vám taky krááásné Velikonoce a ať tě nebolí zadeček od pomlázky :c: :a:

In reply to by denisa9191

:*8*: ˇmi řekl, že jakmile bude po první :spid: mám hned přijít, udělá běžnou prohlídku + vnitřní ultrazvuk, aby viděl, zda- li se vše zahojilo a jak vypadá sliznice. Řekl mi, že pak necháme projít ještě jeden cyklus bez :*O*: , a po další :spid: nasadíme Clostilbegyt a budeme se snažilkovat , a v období ovulky začnu chodit i na měření folikulů ( to bude pro mne naprostá novinka tak uvidíme).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka