poradíte?

03.04.2010

Ahoj tetičky... chtěla jsem se zeptat, jestli nějaká neznáte nějaký obchůdek či internetovou stránku, kde by mohli mít bodýčko či dupčky s motivem vrány? Viděla jsem ho nedávno v C&A, ale zaváhala jsem a pak už ho neměli...Strašně bych ho chtěla sehnat... nevíte některá, kde by se mi to mohlo podařit? Díky moc za odpovědi... Mějte se krásně... ahojky

a co takhle nekde na internetu najit nejaky opravdu pekny obrazek, koupit fixu na latku-bavlnu a nakreslit ji na body sama. Ja jsem si takhle obcas dotvarela trika a vzdy to melo velky uspech! Jen se to nesmi moc prehnat. Melo by to mit jednoduchy motiv a linii. A na detech ty maluvky jsou jeste vic kouzelnejsi :-)

Můžeš taky zkusit fler.cz a tam pododkaz Poptávky: http://www.fler.cz/fler-poptavky
Tam můžeš přesně popsat co bys potřebovala a i do kolika korun by to mělo být...domluvit se že bodyčko pošleš a oni to jen dodělají nbo že ho i koupí...prostě se tam můžeš domluvit na čemkoli ;)

Ahoj, no kdyz to nikde nesezenes, tak si skoc do nejakyho reklamniho studia, tam ti to udelaj, pracovala jsem v HK v reklamce a tiskli jsme i obrazky z UTZ na tricka....zkus to

Ahoj Eli,tak body s vránou jsem ještě nikde neviděla,ale můžu se mrknout u nás v C&A,kdyby ho náhodou měli ;) !-jinak mi napadá nechat si převést obrázek vrány na nažehlovací papír a pak to na body nažehlit!
Napíšu Ti během zítra ten email s novinkami,teď jsem nějak nestíhala a za chvilku jedu s Dušanem za známýma,tak se jdu hodit do gala }:) ,pa Eliško!

In reply to by žabičkax

ahojky.... proc vranu? Jelikož přítel je příjmením Vrána a mimčo bude mit přijmeni po něm:-) Mě to přišlo strašně roztomilé, ale fakt mě mrzí, že jsem ho tenkrát nekoupila a jeho taky, tak jsem mu chtěla udělat radost tím, že ho seženu:-)

In reply to by nikitta

Ahoj... psala jsem Ti osobní zprávu, ale nevím, zda-li ti dorazila, tak ti to napíši ještě sem. Mohla by jsi mi prosimtě nějak podrobněji poslat na jakém principu jsou ta razitka? Docela mě to zaujalo. Díky moc... ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky