Jak je to s koupáním s čerstvě píchnutýma naušničkama???

03.04.2010

Ahojky tetičky :)
prosím o další radu. Karolínka už má konečně propíchnutý ouška a má naušničky. Hrozně u toho plakala a já skoro taky :r: . Jen jsem se chtěla zeptat jestli jste hned po propíchnutí koupali. Někde jsem slyšela, že se to nesmí dva dny namočit. Já jsem se zapoměla dr. zeptat, tak prosím poradtě. A ještě rovnou mi prosím napiště jak ste ouško dlouho ošetřovali a jak :) děkujeme moc Lenča a Kája :a:

normalne,jen jsem ji nemacela dva dny hlavu,jen osetrila rano a vecer lihem,protocila nausnicky a v pohode,delali jsme to asi tyden,jinak tyden az 14dni mi rekla,ze nechodit do bazenu na plavani,tak jsme to rikala jeste te lektorce na plavcu a ona rikala,ze deti pokud maji cerstve pichnute,tak min.10dni do bazenu neberou.

Ahojky tak my máme naušničky už 14 dní a normálně jsme koupali jen pořádně vysušili a natřeli framykoinem,tím by se to mělo natírat 2x denně a protáčet naušničky.

Ahojky,
mi sme pichali ouska ve ctvrtek odpo po bazene, pak sem ji to mazla na druhy dem framykoinem, v noci ji jedna nausnice vypadla, takze pujdem pichat znova :( sobota sem kupkala s minimem vody,at se ji to nenamoci, pak zase mazla masti a v pondeli uz sme byly v bazene :)
takze zalezi jak se ji to bude hojit.
o lihu mi dr. nic nerikala
pekny dnik

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=280025

ahojky,nám naušničky nastřelovali,ale směli jsme koupat hned a po koupání ošetřit líhem,potřít u direk.Mazala jsem jí to necelý týden. papa Verča a Nelča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka