Kolotoč nad postýlku?

03.04.2010

Ahojky, tak jsem od čtyř vzhůru a nějak mi nejde zabrat, tak si tak přemýšlím a nějak jsem zapomněla dokoupit kolotoč nad postýlku- ale vůbec nevím jaký koupit? Určitě bych chtěla plyšový- protože umělohmotný se mi teda moc nelíbí, ale navím můžou se ty plyšový nějak omývat, nebo třaba vyprat, aby to nebylo od prachu? Děkuji za odpovědi :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já čekám třetí mimčo,nikdy jsem si tenhle luxus nepořídila,až teď,už ho mám nachystaný a jsem nadšená,taky jsem pořizovala plyšový,ty hračky se pak dají vyndat a muže si s nima prcek hrát,nelíbí se mi takové umělé melodie,já koupila s melodiemi,bacha,mozarta a beethovena,když jsem to v tom obchodě viděla tak jsem si říkala,nejsem na vážnou hudbu,to nebude nic pro mě,ale je to nádhera,ten muj se i sám zapne když začne miminko plakat,byl v akci za 800 kč

kačenka1711

ahojky, tak to je jediná věc kterou jsem nekoupila:) říkám si, že určo se nekdo zeptá až se malej narodí co by se nám líbilo a já řeknu kolotoč a plíny:)))

Ahoj, mi měli umělohmotnej, dostali jsme ho, nejdřív se mi moc nelíbil, ale pak jo! Měl pestrý barvy a v každým meďánku byla kulička tak ještě hrkal. Pořád byl zaprášenej, tak jsme ho jen utřela vlh.ubrouskem. Svůj účel splnil, nakonec nad postýlkou udělal i parádu!
Takže záleží na tobě, ale určitě pěkný pestrý barvy!

Tak se asi dneska u nás pojedeme podívat a určo budu koukat po těch plyšových- s těma barvičkama máš pravdu, tak snad nějaký se mě zalíbí, kdyžtak pošlu fotečku :|P:

Urcite by mel byt pestre barevny ne ty desne slabe barvi co je ted v mode!To je tak na vystavu ne pro mimi..poneva na zacatku moc nevidi a vidi jen ty pestre barvy,cervenou,modrou..takze urcite kup kde sou opravdu pestre barvy at se cvici zrak ci ja ke to rika..ja take ted budu shcanet kolotoc..muj sem roztrihala!DEBIL ;-( ale byl 8let stary,ale nejlepsi mel ty pestre barvy ted sou take...sem tak nastvana!Mam 19dnu na sehnani kolotoce nez se prcek narodi hih..ja byhc sla do plysoveho urcite ne umelich to je pradon me se to desne nelibi!!!Plysovy mam pocit ze se to da omyt (ani to nemusis resit)ja ho mela po braskach a nejak sem to nemyla je nsem to oplachla hadrikem..ale ja tyhle veci neresim,sterilizovani a tak..pokud se koji,plus varici voda,mycka..ale tohle fakt neresim.ale urco jdi do plysoveho je to lepis a ty pestre barvy sou take nej ;-) Snad nejaky sezeneme!JA co vidim tu je bida s nouzi :-( same ty priserne barvy co nejsou videt..proste jne na vyzdobu postylky ;-(

In reply to by Marika Burder

Ahojky Mari, já někde (mam pocit, že to bylo v časáku Betynka) zas právě četla, že příliš barevné hračky pro miminka nee:) Prý čím méně barevnější, tím líp. Ale píše se toho hodně a já prostě kupovala co mi padlo do oka ;)

In reply to by Ivik77

AHOJ KOCI!!
POckej jako fakt????Tak to uplne KOUKAM!Ja vim,ze mam mi vzdy nadavla,z kdyz byla HEla mala ze sni necvicim a tak no zeji neukazuji hracky a ze muzim ty pestre barevne jako je cervena,modra..tak to je husty!NO tim padem se mi to ulehci ponevac ja tu sakra zadny pestre barevny kolotoc nemuzu sehnat prave vsechna sou taka slabe barevna.NO ono je asi fakt to neresit..protoze jejich teda silene,ale JSOU DESNE DRAHY!ktery se mi libil stal 46liber!To je nechutny na par mesicu :-( ale ty mene barevny a tak tak je vetsi viber..takze snad sezenu aspon do tech 30liber.Ale to uplne koukam..mam porad do me rvala ze musi mit pestre barvy aby se cvicil oci :-D jak pk se jinak mate?? DEKUJI!! xx

In reply to by Marika Burder

Jj o té čevené tam psali taky:) Ta by na hračce chybět neměla, ale čím méně barev, tím líp. No to jako, že by děti neměli mít extra hodně hraček, že pak nevědí s kterou si hrát. U nás problém není, máme hoodně hraček a pro malého stále málo:)
Jinak se máme dobře...děkujem. A co vy? Kdy čekáte druhé?

In reply to by Ivik77

no tak to jsme na tom stejne!Ja si take rikam,ze by nemeli mit tolik hracek a mame plny barak plus druhe (to bude dedit,neni to akm uz dat)no silene a stejne si hraje nejvice s kostkama ci maloju hhi.NO druhe uz konecne za 3 tydny!!!JA SE NEMOHU DOCKAT!Midwife mi slibyla,ze mi udela Hamiltona ve 39tt takze dva tydny cekani a pak doufam,ze ten hamlton pomuze a sla bych stejny den do porodky!!Ale asi sem dost naivni co hihi. :-) pusinku princezne!!

Ahojky, tak já teda mám umělohmotný, můžeš ho kdykoli omýt. Syn potom když byl starší, tak ty zvířátka ocucával. Ale plyšový je určitě hezčí a určo půjdou vyprat :a:

Ahojka. Tak ten co máme my se bez problémů dal vyprat. Jsou na něm čyři plyšová zvířátka a uprostřed balónek. My jsme ho využili moc :) a teď už jen odpočívá ve skříni. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka